Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve együtt vagyunk, mégsem akar találkozni a szüleimmel? Mi lehet az oka?
2 éve vagyok együtt a párommal, még nem mutatott be otthon, pedig tudnak rólam, hogy vagyok, név szerint. Ő nem hív, én nem fogom erőltetni a családi összeborulást.
F
#4 hímr.banc,én is csak egy anonim oldalon merném le írni, hogy mindegy mibe dugom bele a 2centis pusztítót:D
F
9
LOL, ronda vagyok, nyilván én is szép nőket dugnék, ha tehetném :):):). Amúgy nem nagyon dugtam a csajt csak részegen... aztán már úgy se. Egyébként pedig nagyon jól ki lehetett használni ;).
Mielőtt még elkezdenétek sajnálni ő is választhatott volna a saját szintjéről valakit, de dagadt csajként bármilyen hihetetlen én ronda létemre szinten felüli voltam neki úgyhogy így járt. Amúgy ez az egy csaj volt csak, egy ronda nő nekem még annyi fáradtságot se ér, hogy kihasználjam, akkor inkább egyedül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!