Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan és mennyi jó minőségű időt töltetek együtt a párotokkal egy héten, ha csak egyszer tudtok találkozni?
előszöris érdemes tisztázni, hogy mit nevezünk jó minőségű időnek:
szerintem ezeknek olyan egymásra fordítt időknek kell lenniük, amelyek után mindkét fél elégedetten tud elválni a másiktól.
ezzel talán a többség egyet tud érteni velem, aztán részleteiben már változhat, sőt, kíváncsi is lennék, hogy ti hogy definiálnátok pontosabban.
magam vagyok ilyen helyzetben a párommal és szörnyen kevesellem a találkozások közötti napokon a minőségi időket, ugyanis nagy igényem volna rá.
gyakran odáig fajul, hogy a találkozásokra egészen lelkesületlen és hangulattalanná válok és még azok sem olyan frissítőek így.
néha azt érzem, hogy nem túl erős a kötődés közöttünk, ha ilyen előfordul.
tehát az érdekelne engem, hogy mások hogy oldják meg, hogy ilyen gondolatok egyáltalán ne, vagy csak ritkásan forduljanak meg a fejükben?
hogy tudjátok ápolni a kapcsolatotokat folytonosan ilyen vagy hasonló körülmények között?
ti mit neveztek jóminőségű együtt töltött időnek, hogy töltitek el azt?
a ti fejetekben is előfordulnak kétségek a kapcsolatotokat illetően?
előre is köszönöm a válaszokat.
19L
Hasonló helyzetben vagyok, és én sem tudok vele mit kezdeni. Szerintem a szakítás lenne a megoldás, de rá is éveket vártam, és egyébként meg jól kijövünk. De sajnos néha én is pont így vagyok. Hónapok óta gyötör a kétség, hol jobban, hol kevésbé. Olyan kéne, akivel többet ki lehet mozdulni. Nekem a minőségi időtöltés ott kezdődik, hogy kimegyünk a lakásból, és elmegyünk kirándulni, bringázni, vagy elugrunk hétvégére valahova. Esetleg egy jó koncertet meg lehetne hallgatni. De sajnos ezek nagy része nem érdekli a páromat, vagy közel sem olyan mértékben, mint engem.
35f
őszinténszólva én már akkor biztonságban, kötődve hozzá és otthon tudnám magam érezni, ha csak érezném, hogy ezzel, ami most van nem elégszik meg és látnék valami törekvést a részéről.
mert nálunk szerintem a kommunikáción megy el, nincs alkalom sem megosztani a belső gondolatvilágunkat, csak a klisére jut idő, amire egyébként szükségem sem lenne és nem akarom elhinni, hogy neki van.
és amíg ez nem működik nálunk, nem tudom magam egy erdőbensétálgatós, színházas napon sem jól érezni magam mellette, mert a vázzal van a baj, elég erőteljesen megbillent.
tudom, hogy sok a dolga és elfoglalt, de így el fogjuk egymást veszíteni és nem tudom, hogy hogyan segíthetnék rajtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!