Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kimennétek a férjetek/barátoto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kimennétek a férjetek/barátotok után külföldre/minimum 250km-re otthonról dolgozni, csak azért, hogy megszūnjenek a társadalmi különbségek?

Figyelt kérdés

A nõ diplomás, jómódú, értelmiségi családból, saját lakással, autóval.

A férfi szegény, a szülei csak lakhatásban tudták segíteni, diplomátlan/nem tudott benne elhelyezkedni.

Van egy pár az ismerõsi körükbõl, de ott a lány szupergazdag, a srácot pedig kitagadták otthonról. Sokkal nagyobbak a különbségek. Náluk úgy oldódott meg, hogy kimentek külföldre, utazgatnak európai országokban, ahol mindketten a nulláról indulnak, nem játszik be a diploma, a lakás, vagy “apu pénze”.

Nem politikai meggyõzõdésbõl/kalandvágyból/anyagiak miatt/oncealifetimejob miatt mennétek, hanem azért, hogy “egyenlõek” legyetek.

2023. jan. 8. 18:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolnám azt h ezzel.megszunnének a kulonbségek amikor valami baj esetén az egyik csak felhivja anyut. Akik otthonrol mindent el is inteznek neki egy telefonnal is.
2023. jan. 8. 18:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy van hova hazarohannia meg hazatelefonálnia az egyiknek a másiknak meg senki.
2023. jan. 8. 19:01
 3/9 anonim ***** válasza:
250km-re símán lehet ingázni, ha nem is napi szintem. Nem 2500km?
2023. jan. 8. 19:04
 4/9 A kérdező kommentje:
Azért 250 km-rõl le lehet válni. Fõleg ha az egyik fél nem erõlteti a hazamenést.
2023. jan. 8. 19:05
 5/9 anonim ***** válasza:

De ez már abban is látszodna hogy kinek mit csomagolnak a szulei. Kit visznek ki az állomásra sok puszival, kit nem. Kit várnak tárt karokkal haza, kit nem.

Egyenloseg ilyen esetekben soha nem is lesz.

Vagy pl.lakatlan sziget. Az egyik életképtelen folyton nyavajog sír a másik életképes és hátráltatja a nyavajgós segitséget tole nem kap.

2023. jan. 8. 19:05
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
Azt nem értem, hogy a nőnek miért kell külföldre mennie, hogy a nulláról kezdje? Miért kell "egyenlőnek" lenni? Nem működik a kapcsolat, ha a csajnak van mit a tejbe aprítani? Vagy hogy kell ezt elképzelni?
2023. jan. 8. 19:23
 7/9 A kérdező kommentje:

Igen, valami olyasmi.

A pár kalandvágyból ment ki, de mellette kiegyensúlyozottabbak lettek, emiatt. Ha haza is jönnek, a férfinak lett önbizalma, mert hónapokig/évekig együtt küzdöttek.

2023. jan. 8. 19:35
 8/9 anonim ***** válasza:
82%
Azért ez nem hangzik jól. Én nem küzdenénk külföldön a nulláról, hogy a pasinak legyen már önbizalma. Mondjuk össze se jönnék olyannal, aki versenytársat lát bennem.
2023. jan. 8. 19:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Én ezt hülyeségnek tartom, nem is értem, hogy mit akarsz ezzel mondani. Mitöl lennének már külföldön is egyenlöek? Egy diplomás, nyelvet beszélö nö külföldön sem fogja a McDonaldsban az asztalt törölgetni, a pasi viszont nagy eséllyel igen. Ott is ugyanúgy ki fognak ütközni a társadalmi különbségek. A nönek a diplomát sem az apja vette, hanem ö küzdött meg érte, az a pasi viszont, aki otthon sem ért el semmit, külföldön sem fog. Felnött ember már nem foghat mindent a szüleire, 20 év felett ez már nagyon gáz. Tanulni lehet felnöttként is, én is azt teszem. Nem kell ahhoz apu pénze, csak akarat és szorgalom.
2024. jan. 18. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!