Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női megérzés vagy paranoia?
Megismerkedésünk alatt levett a lábamról, hogy ő mennyire komoly férfi, és családot szeretne, mennyire örül hogy végre egy normális értékrenddel rendelkező lànyt kapott.
Nekem elejétől kezdve furcsa volt pár dolog, de elnyomtam magamban mondván, hogy csak az önbizalmam miatt érzek így.. meg én introvertáltabb vagyok.
Olyan dolgok pl hogy a környéken az összes lányt ismerte, mindenkivel beszélgetett, könnyen barátkozott, több lány barátja volt. Elmondása szerint tényleg csak haverkodtak, nem próbálkozott mindegyiknél, de az összessel kitörölte a beszélgetést. Aztán idővel lekoptak, de pl mikor élőben össze futunk valamelyikkel még mindig fülig érő szájjal üdvözli, dudál nekik az autóból, ki kiált nekik. Legjobb barátnőmmel több közös program után jóba lett, ha látta valahol mindig megállt beszélgetni, rá írtak egymásra ha össze futottak a forgalomban pl.
Gyakorta lájkol a csinos női ismerősöknek, inkább sztorikat mert azt hiszi nem látom. Ha egy nő ül a volán mögött kamionban pl vagy motort vezet mindig megjegyzi hogy Wow ez nő volt.
Egyre gyakrabban jelennek meg meztelen nők a social médiájában.
Szóval olyan érzést ad, hogy nagy figyelmet szentel a nőknek, ezek mindig nőcsábászok voltak a szememben és nem komoly ferfiak akik szeretik a párjukat. Másrészt nekem nagyon a legrendesebb férfinak mutatja magát, aki nagyon szeret, el akar venni stb és lehet csak azért ilyen mert ő extrovertált? Össze vagyok zavarodva, nem tudom minek higgyek, ezeknek a jeleknek, megérzéseimnek, vagy annak amit felém mutat?

Honnan tudod, hogy meztelen nők jelentek meg a szosöl médiájában? Csekkolod? Ejnye-bejnye, ez nem szép dolog😉
Nekem az a véleményem, hogy a barátod/férjed egy p.nabubus, egyszerűen szereti(né) a nőket és hát...na😀
Ha zavarnak ezek a dolgok, inkább most lépj ki, mintsem amikor már közös vagyon/gyerek lesz.
10. Hogyan lehet megkülönböztetni szerinted ?
11. Mikor egymás mellett telefonoztunk nem lehetett nem észre venni hogy tele van az insta ajánlásaiban nőkkel.
Nekem ott receptek és frizurák vannak, na ki mit szokott nézni .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!