Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Női megérzés vagy paranoia?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női megérzés vagy paranoia?

Figyelt kérdés

Megismerkedésünk alatt levett a lábamról, hogy ő mennyire komoly férfi, és családot szeretne, mennyire örül hogy végre egy normális értékrenddel rendelkező lànyt kapott.

Nekem elejétől kezdve furcsa volt pár dolog, de elnyomtam magamban mondván, hogy csak az önbizalmam miatt érzek így.. meg én introvertáltabb vagyok.

Olyan dolgok pl hogy a környéken az összes lányt ismerte, mindenkivel beszélgetett, könnyen barátkozott, több lány barátja volt. Elmondása szerint tényleg csak haverkodtak, nem próbálkozott mindegyiknél, de az összessel kitörölte a beszélgetést. Aztán idővel lekoptak, de pl mikor élőben össze futunk valamelyikkel még mindig fülig érő szájjal üdvözli, dudál nekik az autóból, ki kiált nekik. Legjobb barátnőmmel több közös program után jóba lett, ha látta valahol mindig megállt beszélgetni, rá írtak egymásra ha össze futottak a forgalomban pl.

Gyakorta lájkol a csinos női ismerősöknek, inkább sztorikat mert azt hiszi nem látom. Ha egy nő ül a volán mögött kamionban pl vagy motort vezet mindig megjegyzi hogy Wow ez nő volt.

Egyre gyakrabban jelennek meg meztelen nők a social médiájában.

Szóval olyan érzést ad, hogy nagy figyelmet szentel a nőknek, ezek mindig nőcsábászok voltak a szememben és nem komoly ferfiak akik szeretik a párjukat. Másrészt nekem nagyon a legrendesebb férfinak mutatja magát, aki nagyon szeret, el akar venni stb és lehet csak azért ilyen mert ő extrovertált? Össze vagyok zavarodva, nem tudom minek higgyek, ezeknek a jeleknek, megérzéseimnek, vagy annak amit felém mutat?

2023. márc. 4. 08:20
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ti is furcsállnátok ezeket a “jeleket” és 🚩 vagy ezek tök normális dolgok és én nem vagyok annyira szocializálódó, azért tűnik rossznak ?
2023. márc. 4. 08:23
 2/12 anonim ***** válasza:
85%

Ez elég gyakori jelenség, csak a héten legalább háromszor olvastam hasonló kérdést.

Figyelj, döntsd el, hogy te elfogadod őt így, hogy szereti a nőket, mindenkinek udvarol, és ha mákod van, akkor nincs lehetősége megcsalni.

Vagy: nem tudod ezt elfogadni, és keress egy másikat.

Megváltoztatni NEM fogod tudni. De ha már az elején ennyire zavar, akkor ti ketten nem illetek össze.

2023. márc. 4. 08:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem extrovertalt jellemzo, senki nem viselkedik igy az ismerosi koromben, pedig eleg sok extrovertalt srachaverom van, a parom is az. A kanos kis gyokerek szoktak igy viselkedni, erre szoktak mondani szerintem, hogy mondani barmit lehet, a viselkedes szamit. Nem kell megvarni, amig leakaszt egy lanyt.
2023. márc. 4. 08:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Már legalább harmadszorra olvasom ezt a kérdést, esküszöm.

Tiszteletlen veled. Ha neked ez jó, lelked rajta, csak akkor ne nyavajogj miatta. Vagy fogadd el vagy szakits, változni nem fog.

2023. márc. 4. 08:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindig a tetteknek kell hinni, és nem a szép szavaknak. Sokan ott bsszák el, hogy a szemüknek nem hisznek csak a fülüknek. Aztán meg jön a jajgatás.
2023. márc. 4. 08:42
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Palidat valószínűleg ezek a nők már kipróbálták aztán adták a másiknak, kellene a halálnak egy ekkora riherongy, de neked egészségedre.
2023. márc. 4. 08:46
 7/12 anonim ***** válasza:
82%

Nem normális, hogy már nem az első kérdést írod ki erről! Tiszta pánikban vagy, nem bízol benne. Ha nincs bizalom, nem fog működni a kapcsolat! Azt kellene érezned, hogy minden rendben, és egymásra támaszkodtok, figyeltek, egymással foglalkoztok. Szerintem abban nincs semmi, hogy jóban van emberekkel, ő ilyen, szereti őket, a nőket is. Ilyet nem mondanék a páromnak, hogy "hú de jó pasi az ott", fordatva is tiszteletlen, és figyelmetlen. Én nem lennék együtt olyan pasival, aki másokat like-olgat, legyen jobb dolga, mint bámulgatni a social media-t, én se bámulom.

Az a lényeg, te hogy vagy, arra figyelj. Láthatóan nem érzed magad jól. Aztán menj el pszichológushoz, amikor észreveszed, hogy már az x-edik pasiban nem bízol, de magadban sem, hogy olyannal ismerkedj aki rád figyel, nem mindenkit stírölget...

2023. márc. 4. 09:01
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Csak egyszerűen nem tudtam eldönteni hogy normális e ez a viselkedés vagy én gondolom túl, mert nagyon sokszor hajlamos vagyok erre.

És igen, örlődöm rajta mert nem tudok kiigazodni melyik az igazi énje. Velem jól bánik, bújós, figyelmes, meglep néha, vigasztal stb velem akar élni és családot… közben meg vannak ezek a dolgok és nem tudom hova tenni!

Ezért nehéz ennyire, mert egyrészt itt egy férfi aki több éve mellettem van és azt mondja szeret, másrészt ott meg itt ez a bizonytalanság hogy akkor ő most milyen is?

2023. márc. 4. 09:52
 9/12 anonim ***** válasza:
46%

Nézd, vannak olyan pasik akik igen, extrovertáltak, sok női barátjuk IS van, mindenkivel kijönnek stb. Nekem is van ilyen. Mondjuk ő külföldi, tehát ott ztem a kultúra is közrejátszik, de ott se ilyen mindenki. Rengeteg, de rengeteg barátja és haverja van és ennek egy jó része lány/nő. Köztük pl.: én is:D De rajta tényleg látszik és egyértelmű hogy ez neki természetes és nem gondolkodik azon, hogy "jaj neked más nemiszerved van, akkor hozzád másképp kell hozzáállni". Nem. Ugyanúgy áll hozzá mindenkihez aki barát. Ha megérint (gyakran), megölel az is full baráti. Nincs benne több. Ezt az ember érzi. Csodálatos embernek tartom egyébként, de részemről se merült fel soha több.

De pont ezért tök egyértelmű, hogy NEM udvarol minden csajnak, nem flörtöl, nem lépi át azokat a határokat, csak azzal aki, mint nő, mint jelölt érdekli. Egy ölelés is lehet sokféle. Lehet olyan ami egyértelműen baráti és lehet olyan is amiben más van. Az ember ezt érzi.

Másik példa: megismertem egy pasit egy nyelvtanfolyamon. Tök lazán odajött, elkezdtünk beszélgetni, tök jóba lettünk, de az elejétől nyilvánvaló volt, hogy ez szimpla baráti közeledés. Mintha ezer éve ismernénk egymást. Aztán ki is derült, hogy évek óta párja van. Ennek ellenére mondta, hogy mindig is több lánybarátja volt. Nem meleg. Na bumm. Nincs ebbe semmi, de itt is érvényes, hogy vannak bizonyos viselkedésbeli határok amiket nem lép át az ember.

Ha viszont ez a pasi olyan, hogy mindenkivel is flörtöl, egyértelmű, hogy egy mosolyban, ölelésben, szóban stb. több van, akkor az sztem necces.

Neked kell tudni, hogy mik a határok és ahhoz tartani magad. Ne add meg magad.

2023. márc. 4. 10:58
 10/12 anonim ***** válasza:
46%
Vannak akik nőkkel is nagyon könnyedén tudnak barátkozni minden hátsószándék nélkül, de van az a típus aki inkább a konstans kangörcse miatt kerül mindig direkt nőtársaságokba. Szerintem könnyen meg lehet különböztetni ezt a két fajtát.
2023. márc. 4. 15:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!