Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek okozhat problémát,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek okozhat problémát, ha nagy a fizetésbeli különbség egy pár két tagja között (a férfi javára)?

Figyelt kérdés

Mondjuk a férfi millió felett keres nettóban, a nő meg csak 300 körül. Mennyire valószínű, hogy konfliktusokhoz vezet ez a felállás?

Érdemesebb a saját anyagi szintemen keresni párt inkább?

2023. febr. 25. 14:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
51%
Ha te vagy a no, konnyen talalsz 300 nettos pasit. De ha ferfi vagy, 1 millas netto keresetu not keveset es azt is 30 ev felettit kabe. Kiveve ha hiresseg.
2023. febr. 25. 14:43
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
11 Jaja, mert 1 millás keresetű 20-on éves férfiból meg rengeteg van ugyebár. :D
2023. febr. 25. 14:45
 13/23 A kérdező kommentje:
#11: Na igen, pont ez az amiért feltettem a kérdést. Én vagyok a férfi. Ha a saját szintemen keresgélek, igencsak leszűkül a kör. Amúgy huszonéves vagyok.
2023. febr. 25. 14:46
 14/23 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem okozhat problémát háromszoros összegnél, főleg, ha gyedre, gyesre megy később a nő. Te költekezel, ő meg nem fog, ez okozhat feszültséget, vagy te mondod meg mindig, hogy mire költötök.
2023. febr. 25. 14:51
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

13

Pedig szerintem jobban teszed, ha a saját szinteden keresgélsz, és ezt nőként mondom. Nyilván nem azt mondom, hogy csinálj egy excel táblát, amibe betáplálod a potenciális partner alapvizetését, a túlóradíjat, a cafetériát, a bónuszt meg a béren kívüli juttatásokat, és akkor abból pöccre kiszámolod, hogy hozzád való-e, de nagyságrendileg az a jó, ha egy szinten vagytok.

Vaaagy, legalábbis olyan pályán van a csaj, ahol van lehetőség a fejlődésre, és azt látod, hogy ambíciózus.

2023. febr. 25. 14:53
 16/23 anonim ***** válasza:
73%
Helyedben fizu felét letagadnám, hogy az aranyásókat kiszűrjem. Nem kell Michelin csillagos étterembe vinni randizni, meg kiránduláson 5* szállodát foglalni. Normálisabb nőket fogsz így találni.
2023. febr. 25. 14:53
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

16 Azzal egyetértek, hogy ismerkedés elején nem kell nagyon villogni. Mivel én elvből nem hagyom, hogy a férfi fizessen, nekem sem felelne meg, hogy tízezreket költsek első randikra, hiszen lehet, hogy semmi nem lesz a dolgoból.

De mi az, hogy tagadja le a fizetése felét? :DDD Mégis ki a halál beszél a fizetéséről ismerkedés alatt? Vagy tudod mit? Pro tipp: Ha a csaj nyiltan megkérdezi, hogy mennyit keresel, akkor szólaljon már meg a vészcsengő a fejedben. :))

2023. febr. 25. 14:57
 18/23 anonim ***** válasza:
Nekem okoz ha az ilyen smucig irígy önző. Az olyan mintha nem szeretne nem venne komolyan nrm tervezne velem.
2023. febr. 25. 15:19
 19/23 anonim ***** válasza:
52%
300 nettoba nem fer bele az hogy alkalmazkodj egy nagyobb keresetu igenyeihez. 300 nettonal muszaj felre is tenni, tehat olcsobb szarabb kisebb alberlet vagy szulok, nincs etterem, program is csak ha akcios es akkor legyen mar az amit o akar, mukoromre szepsegre ruhakra minimal penz es egy no alig eszik, egy szendvicsen elvan. Neki te es az igenyeid rafizetes. Vagy allod az o reszet is vagy gazdag not keresel.de azok valogatosabbak.
2023. febr. 25. 15:25
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi 4 éve élünk együtt a párommal én vagyok a nő, én nem keresek jòl, 250 nettò amit haza viszek, ő viszont 900 nettò amit haza hoz, nálunk ebből sosem volt probléma, szerinten ez nagyon egyén függő. Nőként egyébként nekem is volt ezzel szemben komplexusom, hogy basszus közel 5x annyit keresel, mint én, de ezt sosem éreztette velem, sőt! Ùgy gondolom, ha két ember szereti egymást és társak tudnak lenni mindenben, ez nem kell, hogy problémát okozzon. Akinek eleve ez gond lenne, nyílván a saját szintjén keres párt magának.
2023. febr. 25. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!