Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek okozhat problémát,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek okozhat problémát, ha nagy a fizetésbeli különbség egy pár két tagja között (a férfi javára)?

Figyelt kérdés

Mondjuk a férfi millió felett keres nettóban, a nő meg csak 300 körül. Mennyire valószínű, hogy konfliktusokhoz vezet ez a felállás?

Érdemesebb a saját anyagi szintemen keresni párt inkább?

2023. febr. 25. 14:22
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
20%

Nőknek elnézik!

Nem mindenki de a többség elnézi!

2023. febr. 25. 14:25
 2/23 anonim ***** válasza:
93%
Veszélyes helyzet. Ha elszáll a lila köd, sokan szeretik a nő orra dörgölni, hogy "eltartalak".
2023. febr. 25. 14:27
 3/23 anonim ***** válasza:
83%

1

Azt csak hiszed. Akárhány ilyen szituácót láttam, a férfi kivétel nélkül a kapcarongyának nézte a nőt. Parancsolgatott, a feje fölött hozott döntéseket és kihasználta. Én ezért vallom, hogy nagyságrendileg (!) ugyanaz a fizetés a nyerő.

2023. febr. 25. 14:28
 4/23 anonim ***** válasza:
37%
Persze okozhat, igazából bármi okozhat, de ez csak a feleken fog múlni, hogy okoz-e bármit. Nyilván nem törvényszerű, hogy egy pár tagjai ugyan annyit keressenek.. De ezt a másik orra alá dörgölni, meg emiatt leszólni vagy ilyesmi már inkább csak mentalitás kérdése.
2023. febr. 25. 14:31
 5/23 anonim ***** válasza:
0%

3

Azért a nőknél jellemzőbb a felfelé választás!

Az meg más kérdés hogy mennyire fajul el a dolog!

2023. febr. 25. 14:31
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Okozhat problémát, de nem biztos, hogy fog.

Szüleim is így vannak. Apám informatikus, anyám tanár. Boldogok együtt, simán utazgatnak kettesben, járnak randizni stb. 16 éves a legfiatalabb testvérem, a szüleim 24 éve házasok.

2023. febr. 25. 14:34
 7/23 anonim ***** válasza:

Melyiket ítéli el jobban a társadalom?

Ha a férfi keres kevesebbet a kapcsolatban vagy ha a nő?

2023. febr. 25. 14:35
 8/23 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk ez a helyzet. Anno csórón jöttünk össze, közben mászott fel a férjem a létrán. Sose okozott semmi problémát, nem néz le, nem dörgöl semmit az orrom alá. Egy család vagyunk, közös a pénzünk.
2023. febr. 25. 14:35
 9/23 anonim ***** válasza:
89%

5

Valahogy éreztem, hogy ezért is a nők a hibásak. :DDDDDDDDD

2023. febr. 25. 14:36
 10/23 anonim ***** válasza:
12%

"Valahogy éreztem, hogy ezért is a nők a hibásak. :DDDDDDDDD"

Miről beszélsz? Nem mondta senki hogy a nők hibája, inkább a naiv férfiaké akiknek elcsavarják a fejét azok a nők akik felfelé választanak!

Csak kimondtam az igazságot!

2023. febr. 25. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!