Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek okozhat problémát, ha nagy a fizetésbeli különbség egy pár két tagja között (a férfi javára)?
Mondjuk a férfi millió felett keres nettóban, a nő meg csak 300 körül. Mennyire valószínű, hogy konfliktusokhoz vezet ez a felállás?
Érdemesebb a saját anyagi szintemen keresni párt inkább?

Nőknek elnézik!
Nem mindenki de a többség elnézi!

1
Azt csak hiszed. Akárhány ilyen szituácót láttam, a férfi kivétel nélkül a kapcarongyának nézte a nőt. Parancsolgatott, a feje fölött hozott döntéseket és kihasználta. Én ezért vallom, hogy nagyságrendileg (!) ugyanaz a fizetés a nyerő.

3
Azért a nőknél jellemzőbb a felfelé választás!
Az meg más kérdés hogy mennyire fajul el a dolog!

Okozhat problémát, de nem biztos, hogy fog.
Szüleim is így vannak. Apám informatikus, anyám tanár. Boldogok együtt, simán utazgatnak kettesben, járnak randizni stb. 16 éves a legfiatalabb testvérem, a szüleim 24 éve házasok.

Melyiket ítéli el jobban a társadalom?
Ha a férfi keres kevesebbet a kapcsolatban vagy ha a nő?

5
Valahogy éreztem, hogy ezért is a nők a hibásak. :DDDDDDDDD

"Valahogy éreztem, hogy ezért is a nők a hibásak. :DDDDDDDDD"
Miről beszélsz? Nem mondta senki hogy a nők hibája, inkább a naiv férfiaké akiknek elcsavarják a fejét azok a nők akik felfelé választanak!
Csak kimondtam az igazságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!