Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10-szeres fizetésbeli különbséggel közös kassza?
Ha a férfi keres 1 millió felett, a nő pedig 100 ezer környékén, de közös kasszán vannak, az úgy korrekt teljesen?
Ha ennek köszönhetően a nő olyan életszínvonalat engedhet meg magának, amilyet a saját jelenlegi keresetéből nem.
Mind lakhatás, ruhák,szépítkezés, szórakozás, utazás terén.
Ha 4 éve élnek együtt, és mikor összejöttek is ez volt a felállás.
ez csak rajtatok áll
engem mondjuk zavarna, hogy én jól keresetem ellenére is eléggé visszafogottan költök, de még így is elég jól megvagyok és a barátnőm elkezdené szórni a pénzt minden hülyeségre
Ha a nő nem befolyásolható a megnövekedett életszínvonal bármilyen irányú változtatására, illetve a hapsi nem használja ezt a nő manipulálására, szerintem rendben van.
De ez úgy is csak akkor derül ki, ha van valami vitás ügy vagy összeférhetetlenség kettejük között.
32/f
#4:
miért lenne muszáj jobb fizetés? mi van ha a szakmájában kb ilyesmi a csúcs, de ezt akarja csinálni és nem akarja ott hagyni
meg attól, mert valaki egy téren elismert, még nem lesz mindenféle ismerőse, ha nem azonos a munkájuk, akkor az, hogy betolja valahova nem feltétlen igaz
"Nehezen tudom elképzelni hogy egy ilyen pasi ne tudna szerezni jobb munkát a nőnek,jobb fizetéssel"
Akkor elég provinciális a gondolkodásmódod. Nem mindenki azért keres ennyit, mert "ismer valakit". Nekem is egymillió felett van a nettóm, de abszolút nincsenek "hasznos" ismeretségeim, a világ túloldalán működő cég foglalkoztat.
Nem tudnék jobb munkát szerezni senkinek, csak mert ismerem. Mondjuk nem is akarnék.
Ha a feleségem akkor igen, közös kassza, de elvárom hogy ő is keményen dolgozzon otthon és a munkahelyén is. A fizetése nem számít. Csak ne élősködjön mint egy parazita, akkor teljesen rendben van a közös kassza.
Ha barátnő vagy élettárs: Nem kérnék semmit kajáért, lakhatásért, amit keres szabadon felhasználhatja de pénzt nem adnék neki és a saját kiadásait úgy fedezi ahogy akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!