Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 10-szeres fizetésbeli különbsé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10-szeres fizetésbeli különbséggel közös kassza?

Figyelt kérdés

Ha a férfi keres 1 millió felett, a nő pedig 100 ezer környékén, de közös kasszán vannak, az úgy korrekt teljesen?

Ha ennek köszönhetően a nő olyan életszínvonalat engedhet meg magának, amilyet a saját jelenlegi keresetéből nem.

Mind lakhatás, ruhák,szépítkezés, szórakozás, utazás terén.

Ha 4 éve élnek együtt, és mikor összejöttek is ez volt a felállás.

2018. dec. 14. 10:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
25%

Nekem is az exem ezzel jött, hogy hát legyen közös kassza, mert én 6ot kerestem ő meg 2őt alig kata meg :D

Belementem, mert tudtam hogy 5 hónapig lesz a meló utána közös kassza, akkor eltart :D addig voltunk együtt amíg dolgoztam :D vettem autót amit ő használt erre elment a pénz amit megkerestem és ami a nevemen is van havi 500 ment el rá 100ból meg éldegéltem, ő azt hitte nyert, de többet fizetett mint én csak buta volt hogy felfogja :D

2018. dec. 14. 11:24
 12/23 anonim ***** válasza:
71%
Nem keresek olyan rosszul, kb. a felet, de tuti nem koltoznek ossze olyan pasival, aki otthon kiszolgalast var, mert 2x annyit keres.
2018. dec. 14. 11:26
 13/23 anonim ***** válasza:
85%

Működhet, ha nem vagy rágyepesedve a pénzre. Ember, aki havi 1 millió forint mellett a megélhetésen izgul, az beteg. Havi 500-ból vígan meg lehet élni, ha nem b***od el a pénzt felesleges kacatokra.

Ha 1milliot keresnék, 300-bol élnék,mint Marci Hevesen, 200-at a kezébe nyomnek a felesegnek, mint kiegészítést, a többit meg felretennem egyéni koltopenznek.

2018. dec. 14. 11:37
 14/23 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem nem jó ha egy kapcsolatban ennyire eltér az anyagi helyzet

Nem is nevezném “közös kasszának” az egyik többet ad bele mint a másik

Nem tartom igazságosnak. Számomra az lenne a közös kassza hogy nagyjából mindkettten egyforma összeget rakunk bele ami megy rezsire kajára stb

Többi összeg meg saját marad amit meg saját magunkra költünk

Nem tudnék olyan emberrel lenni aki 4x5x többet keres nalam , engem ez zavarna .

N24

2018. dec. 14. 12:04
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezért nem működik hosszú távon egy ilyen kapcsolat.

Ismerkedési szakaszban berohad az egész azon, hogy körömszakadtáig kell bizonyítania a nőnek, hogy nem a pénz miatt van a pasival. Ilyenkor sok esetben átesnek a ló túloldalára, és a nő mosolyogva eteti, itatja, főz a pasira, mikor nála vannak. Cserébe jó szót nem kap, nem hogy cserébe egy szál virágot vagy bonbont.

Ismerek olyan párt, ahol a férfi jobban keres, de nem ekkora különbséggel. Már együtt laknak, esküvőt terveznek, amibe felesbe tesznek félre. A làny állandóan túlórázik, a férfinak meg nem tetszik, hogy sosincs otthon. Megy a vita azon, hogy ha egyedül elmegy koncertre, mert a lánynak ezekre nincs pénze minden héten. Ha eszük lenne, hagynàk egymást, nem hogy közös gyerek meg esküvő...

Az ilyen keresetbeli különbség csak akkor nem okoz gondot, ha már hàzasok, minden közös, kiállta az idő próbáját a kapcsolat, és idő közben keres egyik fél sokkal jobban.

2018. dec. 14. 12:12
 16/23 anonim ***** válasza:
84%
Kíváncsi lennék a válaszokra, ha megfordítanánk a kérdést, és a nő keresne 10x annyit, mint a férfi :D
2018. dec. 14. 12:28
 17/23 anonim ***** válasza:
69%

Nálunk a párom nőként 700-800e hozott haza, évvégén 2-3M prémium.

Én állami szektorban kerestem 270e-t.

Külön kasszán voltunk. Állandó probléma volt hogy hova menjünk nyaralni, milyen szállodában lakjunk, hétvégi programok, milyen kaját vegyünk, stb

Az egyszerű dolgoktől a nagyobb volumenűig mindenben.

Szét is mentünk, amihez a jövedelembeli különbség nagy mértékben hozzájárult.

2018. dec. 14. 14:11
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért nagy különbség de az emberek többsége a felét sem keresi.

Házasságban, vagy élettársi kapcsolatban lehet közös kassza ahogy írták ez a 2 félen múlik.

De ha a pénztől függ egy kapcsolat, az képes tönkretenni azt, akkor az a kapcsolat annyit is ér.

El kell dönteni mi a fontosabb... nézni azt a hülye pénzt, vagy örülni annak, hogy találtunk valakit akivel boldogok vagyunk, és nem hagyjuk, hogy ez közénk álljon mert akkor a pénz fontosabb számunkra a társunknál.

2018. dec. 14. 15:11
 19/23 anonim ***** válasza:

#16:

Mi már nagyon régen házasok vagyunk.

Ha én keresnék ennyit, akkor nem lenne kérdés, hogy a férjem itthon marad a gyerekekkel. Megcsinál mindent, meleg ebéddel várja őket délben, és nem körmöt reszel.

Volt, amikor kipróbáltuk ezt is. Az ő cége megszűnt június elején. Szeptemberig otthon volt, egész nyáron ő vitte az itthoni dolgokat. Persze, hogy ha hazaértem, akkor egy mosogatás vagy teregetés nekem is belefért. De nem kellett azon izgulni, hogy szünetben hova teszem a gyerekeim. Igaz, anyagilag karcsú volt, de ennek ellenére életünk egyik legjobb nyara.

2018. dec. 14. 15:25
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

"Kíváncsi lennék a válaszokra, ha megfordítanánk a kérdést, és a nő keresne 10x annyit, mint a férfi :D"

Én ismertem ilyen házaspárt. Fiatalon jöttek össze, a férfi tanár volt, a nő bankban dolgozott. Aztán a nő az évek során eljutott oda, hogy ő lett e területi bankigazgató. Mindemellett fiatalabb és csinosabb is volt a férjénél, és igazi kedves, mosolygós nő. És nem az lett a sztori vége, hogy a nő elhagyta egy jobb pasiért. A férj kezdte el otthon folyton csesztetni, mindenbe belekötött, amit a nő csinált. Majd elkezdte csalni egy buta, mégcsak nem is csinos nővel. Talán mellette akart bizonyítani. Ezek után már elvált a feleség, később hozzáment egy orvoshoz.

2018. dec. 14. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!