Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként mit lépnél erre?
Párod (férfi) hazajön, de később, mint szokott, és láthatóan alapos verést kapott.
Elmondaná, hogy el akarta verni a kamaszlányod pasiját, aki egy 30-40+ -os férfi, csak a fenyítés nem jött be.
Ráadásul látszik kamerákon, hogy ő támadott, és a másik fél, a lányod pasija, még gondolkodik, feljelentse e.
Feljelenteném, mert egy agresszív idióta - vagy szorgalmaznám a sértett félnek, hogy igenis jelentse fel.
Az egyik exem is simán nekiment volna akárkinek - nem véletlenül ex -, aztán végül én kaptam nem is keveset, mert a munkahelyén felcs...ték.
Nálam ezek után alap lenne, hogy mennék a rendőrségre és aznap elhagynám őt.
#10:
Gondold, hogy hófehérben nincs rosszfiú? Vagy nőben? Addig vagy szerencsés, amíg nem a lány anyja akar elintézni, fel is veheted az utolsó kenetet.
De még mindig nem tartom valószínűnek, hogy a lányom apja korú bácsikkal akarjon bármit. Innentől puszta elmélet, és mindenki azt ír, amit akar. Írhatom, hogy kilőlek a Holdra egy űrsiklóval, aztán ott lehet feljelenteni. Ugyanakkora az esélye.
14.
ÉN, SEMMIT nem töröltettem! És sajnálom a törléseket, mert tönkre vágják a vitákat. :(
Viszont! 14.-től NEM pedofília.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!