Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem akarom hogy jöjjön hozzám, akkor mégjobban direkt jön, ha nem, akkor veszekeszik.hogy érti meg hogy hagyjon?
Pl takaritok v hajatmosok bármi.
Nem akarom h feljöjjön hozzam. Mondtam kesobb talalkozunk vagy akarmi.
De erre neki az a gyanuja támad biztos azért nem jöhet fel mert akkor mással vagyok, így csakazért is feljön, vagy jelenetet rendez balhézik, üvölt, meg minden, ami kell.
Nekem nagyon kellemetlen amikor olyankor jön amikor nem akarom, zaklatásnak élem meg, személyi szféra sértésnek, de ez neki nem mond semmit.
Mert akik szeretik egymást azok egxütt vannak akkor is hajat mos valamelyik vagy takarítás van.
Engem ez meg nem érdekel!
Ne jöjjön ha nem akarom. Ne zsaroljom ne akarja rámerőltetni a dumáival az ő akaratát.
Hogyan kehetne ezeket a dolgokat megbeszélni, hogy ne legyen ideges, csendben vegye tudomasul hogy kesobb talalkozunk, tisztelje azt amit én szeretnék.
"csakazért is feljön, vagy jelenetet rendez balhézik, üvölt, meg minden, ami kell."
Miért engeded be?
Legyél következetes. Ha nem akarod, hogy ott legyen, ne engedd be.
Üvöltsön az utcán vagy a lépcsőházban, de ne nálad, ne veled.
Na, végre itt vagy, már azt hittem kinyírt.
Ne fárasszátok magatokat a válasszal, már éltek együtt, csak a szakítás után a kérdező nem tudott elszakadni, mert durván társfüggő, a pasi meg bántalmazó. Zsák a foltját esete, nincs itt semmi látnivaló.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!