Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kene már tennem ?
Sziasztok
Szerintetek mit tegyek már nagyon nem bírom
Van egy párom ki költöztem hozzá, már 1 éve Angliába aki a testvérével él együtt így hárman voltunk utánuk nem volt olyan nagy gond a takarítással mert szívesen megcsináltam.
Viszont most január óta kihozott valami rokonát és már 4 én lakunk együtt ami katasztrofalis reggel mikor lemegyek a konyhába , mert emeletes agyba lakunk katasztrofalis a konyha nem csinál senki semmit. Ha én nem csinálom meg úgy marad….
Elköltözni nagyon drága mert itt egy ház 2500 euró
A bátyja egyre köcsög Eb-n mindenért belém köt.
Kihozta a rokonát a barátomnak a bátyja és ő semmit nem beszél angolul…
Én tanultam félévet azt volt ha meg tanulok társasági szinten beszélni angolul,azt mondtak akkor mehetek hozzájuk dolgozni, mégse mehetek a rokonának meg segített persze ezzel semmi gond!
Elmentem apartman lakásokat takarítani
Mostanában nagyon kapom azt , hogy miért magyarul nezem a filmet ?
Hogy nezek én ki… rám férne egy fodrász de nem a baratom pénzéből ja én nem keresek annyit mint ő :D
Meg mondta most hogy a pénz nagyon boldogít mindenkit, hat mondom engem nem!
Hat igen ezt is a szegény emberek mondjak!
Mert én az vagyok jó rendben az vagyok!
De már nem bírom elviselni….
Hangoskodnak este hajnali 2 ig
Nem takarít senki a szemetet sem viszik ki semmi….
És mégsem köszönik , hogy elmosogatok utánuk meg stb minden egyes nap… és fertotlenitek mert utánuk nem lehet le fürdeni mert gombás a lábuk….
Barátomnak meg már szerintem fárasztó hogy mindennap ezzel baszogatom :( de nem bírom már bele faradtam ebbe!!!
Pedig azt mondják ott marha olcsó minden :-D Meg fenékig tejfel az élet.....menjen mindenki nyugatra :-D
Mégsem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!