Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rosszul viselem a csenddel verést. Már 5. Napja nem beszél, ha irok,semmit se reagál. Mit tegyek ?
"És egyébként is rossz passzban van"
Hé! Ez fontos. Ezt írta ezt vedd komolyan.
"O nagyon elkerülő kötődő ember."
Es? Ez hol mentesiti attol hogy tiszteletteljes, tamogato, emberi modon kommunikaljon? En is elkerulo vagyok de ez nem okoz oroblemat
Újabb csodálatos kapcsolat, ami kimerül abban, hogy írogattok egymásnak! Tölts le valami chatbotot, és teljes mértékben kiválthatod vele. Ráadásul mindig visszaír.
Azt nem kitalálni kell, hogy neki a távolban épp rossz napja van. Normális esetben ő ír rád, hogy "szia, olyan rossz napom van, képzeld, hogy....". Nem kell gondolatot olvasni.
Benned meg valószínűleg nem kevés gyűlt fel, ha ennyit írtál.
De most komolyan: ennek a kapcsolatnak mi értelme?
13: az 5 nap alatt írt egy- két reakciót ,amin mosolygott
Én nem írásban szeretném..kértem ,beszéljünk szoban..semmi reakció.
Mondjam neki, hogy jöjjön el este és beszéljük at ?. Sztem nem fog arra sem reagálni
Hát ez még messze van az általam ismert rekordtól, aki több éven keresztül csinálta ezt egy emberrel, csak mert az "megsértette" valamivel. Az őrületbe is kergette, aztán bement hozzá a szanatóriumba, odakérette és még akkor se beszélt, vagy reagált rá, csak röhögött rajta.
Ez az 5 nap semmi, hacsak nem olyan pszicho, mint aki ezt évekig csinálta, a szerepből kiesés nélkül, akkor nem is fog sokáig tartani, normális ember ezt nem tudja örökké csinálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!