Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék lenyugadni? Idegesít az exe…
Szóval a párommal 2 éve vagyunk együtt,nagyon elfogadó volt a kislányommal kapcsolatban is,elfogadta,hogy van egy gyerekem korábbról.
Ő is elmondta,hogy volt egy nagyon hosszú kapcsolata és a páromnak van egy hobbija,zenét mixelget saját szórakoztatásra és anno az exe vokálozott neki sokat.
Ugye legkényelmesebb egy olyan vokalistával dolgozni,akit már ismersz,megértem,a rutin stb.
Ezt nekem még randizáskor elmondta anno,hogy lehet,hogy fog még neki vokált énekelni (nem kávéznak meg ilyenek,de telefonegyeztetések lehetnek a vokál kapcsán.)
Engem ez nem is zavart,én is beszélek az exemmel telefonon(más országban lakik) a gyerek miatt.
Viszont amikor már együtt voltunk,hívta az exe,hogy a 2017-ben véget ért kapcsolatukról beszéljen,és akkor mondta neki a párom,hogy most alakult ki egy kapcsolata és nem szeretné elrontani,úgyhogy ne hívja ilyenekkel.Megjegyzem már előttem is randizgatott nőkkel a párom,az exel való szakítás és köztem 3-3,5 év telt el.
Aztán most mondta a párom más téma kapcsán,hogy:ugye már egy ideje nem beszélek az exemmel stb…
Én meg megkérdeztem,hogy miért?
Merthogy kb egy éve még részegen felhívta,hogy:részeg vagyok,várok rád,vigyél haza stb,és a párom rányomta a telefont és azóta nem beszélnek.
Én ezen annyira kiakadtam,krváztam,sz@rnak neveztem,minden ami a csövön kifért,úgy elöntött a düh,hogy nagyon csúnyán beszéltem….
És mondtam a páromnak,hogy nem igaz,hogy 5 év után még zargatja az exe,mert egy nő ha 5 évig nem kell senkinek,az is furcsa,meg hogy a nő anno féltékeny volt mindenkire,most milyen jogon hívogatja ilyenekkel az én páromat,hogy lehet ennyire tiszteletlen velem?!
Aztán mondta a párom,mivel 2 vagy 3-szor beszéltek az utóbbi 2 évben,hogy nem is biztos,hogy tudja,hogy milyen komoly kapcsolata van,mert ő semmit nem mond neki semmiről,mert semmi köze már az életéhez….
És hogy ő már a régi zenéket sem hallgatja régóta előttem,mert engem felidegesít,és már majd neki meg kell gondolni,hogy kivel csináljon zenét stb….
Mondtam,hogy nem érdekel a zene,csak miért hívogat?Mondta,hogy 3 hívás volt,ebből 2-t elmondtott,de ma mondta ezt az egy évvel ezelőttit ugye?!
Én nem értem miért nem érti,hogy igenis baj,hogy hívta a nő,oké legutoljára egy éve,de mi van,ha majd megint hívja 1 év múlva stb?
Ő meg azt mondja nekem,hogy teljesen mindegy ki/mikor hívja és mit akar,bíznom kellene a kapcsolatunkban,mert az a lényeg,hogy ő hogyan reagál,és ő nem foglalkozik az exével.
Meg én úgy tapasztaltam,hogy egy kedves nő,akár 50 felett is 3 gyerekkel,igenis talál kapcsolatot ha akar.
Akkor ő miért nem talált az 5 év alatt?
Meg egy nőnek legyen már tartása,a párom otthagyta,biztos rossz volt neki 1/2-1 évig,na de mostmár elég legyen.
A másik meg,hogy soha nem dolgozott a nő,mert örökölt sok vagyont,és unatkozik,régen is most is,és gyárja a hülye elméleteit,meg félévente felböffen neki valami és akkor hívja a párom.Egyszerűen nem akarom őt az életünkbe,mivel így viselkedik,nem azért mert ex.
Olyan mérhetetlen düh,gyűlölet,gyomorideg van bennem egy számomra ismeretlen ember iránt,ami aggaszt.
Ezért kérdezem:hogy nyugtathatnám le magam? Mit tehetnèk,hogy ne menjek/menjünk rá erre.Köszönöm

Le kéne neki tiltani, ennyi.
Mindegy, hogy van okod féltékenységre vagy sincs, ez nem normális, hogy évek után is hagyja, hogy zavarja.

Ha ennyire idegesít téged, akkor rád kellene tekintettel lennie inkább. És le kellene tiltania. Vagy pedig ha hívja, akkor te vehetnéd fel a telefont, és magyarázhatnád meg a nőnek mi a helyzet.
De szerintem már annak elégnek kellene lennie számodra, ha előtted elküldi mikor hívja, és magyarázza meg neki, hogy ne hívogassa többször.

Szerintem túlgondolod. Nagyon
A párodat már nem erdekli, őszintén elmondta hogy beszéltek egymassal. Látván a reakciódat legközelebb el sem fogja mondani.
De nem is értem miért vagy rá féltékeny....
Magadban kellene render rakni mert el fogod veszíteni a párodat..
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!