Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy egyetlen hiba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy egyetlen hiba miatt már a kukába vagyok dobva + rendőrséggel fenyeget?

Figyelt kérdés

Az exemmel közös megegyezéssel szakítottunk 3 éve.

Én összejöttem mással egy éve.

De az exemmel pár hónapja összefutottunk, és hamar kiderült, hogy még mindig érzünk valamit egymás iránt. Engem elkapott nagyon a hév, és bepróbálkoztam, de azt mondta, hogy ameddig van párom, ne nyúljak hozzá. Azt mondtam, hogy vele szeretnék lenni, és elvarrom a szálakat, szakítok.

Viszont, amint megláttam a barátnőmet, bűntudatom lett és teljesen összezavarodtam. Ezért megkértem a kezét hirtelen felindulásból.

De ez csak egy hónapig tartott, utána végleg szakítottunk.

Azóta újból próbáltam az exemmel beszélni, de amióta megtudta, hogy eljegyeztem mást, nem áll velem szóba, és a legutóbb azt mondta, hogy ha nem szállok le róla, még fel is jelent zaklatásért.

Nem igazságtalan kicsit?

Úgy érzem, át lettem ejtve, hisz miatta szakítottam valakivel, aki tényleg szeretett, neki pedig nem is kellek, és nem is tudja felfogni, hogy emberből vagyok.

2023. jan. 12. 18:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Szóval zanzásítva: összefutottatok, azt mondtad neki, hogy szereted és megígérted, hogy szakítasz a barátnőddel, hogy vele lehess, aztán hazaértél és megkérted a barátnőd kezét... Most pedig zaklatod. Gratulálok!

Csak egy perce gondolkozz el azon, hogy fordított helyzetben te hogyan éreznél. Ha hazaértél volna azzal a tudattal, hogy az exed veled akar lenni, majd másnap pörgeted a Facebookot, és meglátod az eljegyzős képét.

2023. jan. 12. 21:07
 12/16 anonim ***** válasza:
86%
Hirtelen felindulasbol megkerted a kezet, majd egy honap mulva szakitottatok. Es meg felteszed a kerdest, hogy nem tulzas-e, hogy a masik kidobott?
2023. jan. 12. 21:29
 13/16 anonim ***** válasza:
73%

10

A kapcsolatát a kérdező maga barmolta szét. Már azzal, hogy meg akarta dugni az exét, bőven rászolgált volna arra, hogy kidobják, de erre még rátett az eljegyzéses majd szakítos sztorival.

2023. jan. 12. 21:47
 14/16 anonim ***** válasza:
77%
Hát ez elég fura sztori. Hirtelen felindulásból eljegyeztem, ilyet se hallottam még.
2023. jan. 12. 22:12
 15/16 anonim ***** válasza:
85%

😂Apró kis hiba. Jól van, akkor most egy életre megtanultad, hogy egy eljegyzés a nők szemszögéből sose lesz egy "apró kis hiba."

Alap, hogy szóba se állnék veled, de a másik nő helyében se, akihez majd futsz 2 nap múlva, mert a szakítás csak egy "apró kis hiba" volt.

2023. jan. 12. 23:43
 16/16 anonim ***** válasza:
86%

" hisz miatta szakítottam valakivel, aki tényleg szeretett"

Te viszont nem szeretted. Csak azért voltál vele, mert nem volt jobb.

Ha szeretted volna, akkor nem akartál volna félredugni és nem szakítasz vele.

Közölted vele akkor este, hogy azért kéred meg a kezét, mert csak azért nem dugtad meg az exed, mert nem engedte? Biztos nem mondott volna igent, ha nem ott helyben kibszarint.

2023. jan. 12. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!