Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg hiba volt kihívni a rendőrséget?
Én is kihívtam a rendőrséget, amikor megütött, pedig igazából nem is ütött meg, "csak" rádobott az ágyra. Annyira megijedtem, hogy kihívtam őket, ők meg elvezették a férjemet. Másnapra meglátszódott a négy ujjnyoma a felkaromon,tekertem a sebészetre, hogy adjanak látleletet. Rám is furán néztek a rendőrök, de pont lesz.rom.
A bíróságon nem fogják azt mondani, hogy allergia miatt piros a füled, mert rá kellett írni a papírra a dokinak, hogy bántalmazás történt. Nekem is azt írták rá, hogy általam ismert személy bántalmazott.
Ha kell és olyan durva az ügy, akár még a dokit is berendelhetik.
Nagyon helyesen tetted, hogy hívtad őket. Aki egyszer megüti a másikat az máskor is megfogja tenni.
Ne törődj a rendőrökkel. Nekik ez is a dolguk, nem menjen rendőrnek, akinek ez a munka derogál. Igenis meg kell, hogy védjenek.
Azt tudtad, hogy ha a férjed akaratod ellenére bezár a lakásba, fogva tart, az a személyiségi szabadság korlátozása?! Emiatt is érdemes szólni a rendőrségen. újra előfordul, az már bűncselekmény.
A szomszédok és kollégák véleményétől meg ne félj. Ha kiderül, hogy mi történt veled, akkor a te pártodat fogják fogni, és nem az erőszakos, verekedő, másokat bezáró férjedet.
Nem egészen értem, vagy a szitut, vagy a rendőröket. Nem azért hívtad ki őket, mert a férjed bezárt? Akkor viszont mi más lehetőséged van, mint segítséget hívni? Még csak nem is az ütések miatt telefonáltál, azokat nem a rendőrségnek akartad megmutatni, hanem az orvosnak. Erre a férjed megakadályozta, hogy kijuss a lakásból. Ha ez nem a rendőrökre tartozik, akkor kire? Akárhogy is nézem, ez sem előttük, sem a szomszédság előtt nem neked ciki. A piros fül sajnos tényleg nem sok, de a bíróság előtt a lila monoklira is hazudhatná azt a bántalmazó, hogy csak nekiestél a kilincsnek, inkább legyen erről is látlelet, mint ne. Reménykedni kell benne, hogy legközelebb nem meri megjátszani az ütést, mert most már bebizonyítottad, hogy nem hagyod magad. Nincs hová menned, amíg a válás zajlik? Én nagyon félnék ettől a férfitól, mire képes még, aki megüti és bezárja a feleségét? És még bepróbálkozik azzal a dumával, hogy te(!) követtél el súlyos hibát, hátha többször nem lesz merszed kiállni magadért. Ne hagyd magad befolyásolni!
Ha én az egyik munkatársamról megtudnám, hogy a válófélben lévő férje miatt ki kellett hívnia a rendőröket, elszörnyednék és aggódnék érte. Nem tudom, hogy a te kollégáid milyenek, de a pletykával nem tudnak annyit ártani, mint a férjed az öklével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!