Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tényleg hiba volt kihívni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg hiba volt kihívni a rendőrséget?

Figyelt kérdés
Válunk, a férjem egy vita hevében megütött kétszer. Mivel ez már többször is előfordult én ügyvéd tanácsa miatt el akartam menni az orvoshoz hogy látleletet vetessek. Mikor látta a férjem hogy menni akarok valahova bezárta az ajtót. Erre kihívtam a rendőrséget. Szerinte súlyos hibát követtem el. Mostmár az egész utca tudja. Sőt nem olyan nagy város ez attól félek a munkahelyemen is megtudják. És a rendőrök is olyan furcsák voltak. Épp csak azt nem mondták hogy miért kell két pofon miatt kihívni a rendőrséget. Ráadásul a látleleten is csak az szerepel hogy mindkét fülem piros. Félek ezzel nem megyek sokra a bíróságon. Mi lesz ha azt mondják az mástól is lehet piros?
2010. júl. 26. 20:54
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
84%
No de mi mást tehettél volna, ha megütött, és bezárt?! Nehogy már még Te érezd magad rosszul amiatt, hogy meg akartad védeni magad!
2010. júl. 26. 20:59
 2/34 anonim ***** válasza:
31%
szerintem elkéne váljál a férjedtől...
2010. júl. 26. 21:02
 3/34 anonim ***** válasza:
83%
Hiba semmiképp nem volt. Inkább jöjjenek ki két pofonért, mint zúzódásokért (komolyabbat nem akarok mondani...). És hidd el, ha az egész város meg is tudja, melletted fognak kiállni, és nem lenézni vagy kinézni (vagy nem tudom mitől félsz).
 4/34 anonim ***** válasza:
85%
Nem volt hiba kihívni őket, de ők csak akkor avatkozhatnak közbe, ha éppen üt téged. Ha vérző szájjal nyitsz ajtót, akkor sem csukhatják le a férjed éjszakára. :(
 5/34 anonim ***** válasza:
84%

Én is kihívtam a rendőrséget, amikor megütött, pedig igazából nem is ütött meg, "csak" rádobott az ágyra. Annyira megijedtem, hogy kihívtam őket, ők meg elvezették a férjemet. Másnapra meglátszódott a négy ujjnyoma a felkaromon,tekertem a sebészetre, hogy adjanak látleletet. Rám is furán néztek a rendőrök, de pont lesz.rom.

A bíróságon nem fogják azt mondani, hogy allergia miatt piros a füled, mert rá kellett írni a papírra a dokinak, hogy bántalmazás történt. Nekem is azt írták rá, hogy általam ismert személy bántalmazott.

Ha kell és olyan durva az ügy, akár még a dokit is berendelhetik.

2010. júl. 26. 21:04
 6/34 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem sem volt hiba kihívni a rendőröket....remélem nem lesz legközelebb!!!Érdekes,hogy mindenhol papolnak a nők bántalmazásáról és ...mégis akiknek a dolguk lenne ,hogy megelőzzék a nagyobb bajt....fordulnak félre...!!!Lehet...legközelebb...késő lesz!
2010. júl. 26. 21:09
 7/34 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem nagyon jól tetted, hogy rendőrt hívtál.A füled pedig a pofontól volt piros, ha nem attól lett volna akkor azt írták volna, hogy külsérelmi nyom nem látható.Minden pofonnál igenis vetess látleletet! A bíróságon meg tudják, hogy a piros fület pofon okozza. A másik meg az, hogy neked nincs miért szégyenkezned!Ő ütött meg téged, ráadásul a személyi szabadságodat is korlátozta. Én még fel is jelenteném legközelebb. Sőt, minél előbb külön lakásba költöznék, mert legközelebb nem biztos, hogy megáll két pofonnál.Az, hogy azt mondta súlyos hibát követtél el, fenyegetés . A munkahelyeden meg azt gondolnak amit akarnak. Bár nem te hibáztál, nehogy már te szégyenkezzél. Most legalább kiderül, hogy miért nem akarsz vele élni.Nagyon helyesen jártál el.Vigyázz magadra, legyen a kezed ügyében telefon amíg egy lakásban élsz vele.
2010. júl. 26. 21:10
 8/34 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon helyesen tetted, hogy hívtad őket. Aki egyszer megüti a másikat az máskor is megfogja tenni.

Ne törődj a rendőrökkel. Nekik ez is a dolguk, nem menjen rendőrnek, akinek ez a munka derogál. Igenis meg kell, hogy védjenek.

Azt tudtad, hogy ha a férjed akaratod ellenére bezár a lakásba, fogva tart, az a személyiségi szabadság korlátozása?! Emiatt is érdemes szólni a rendőrségen. újra előfordul, az már bűncselekmény.

A szomszédok és kollégák véleményétől meg ne félj. Ha kiderül, hogy mi történt veled, akkor a te pártodat fogják fogni, és nem az erőszakos, verekedő, másokat bezáró férjedet.

2010. júl. 26. 21:24
 9/34 anonim ***** válasza:
79%

Nem egészen értem, vagy a szitut, vagy a rendőröket. Nem azért hívtad ki őket, mert a férjed bezárt? Akkor viszont mi más lehetőséged van, mint segítséget hívni? Még csak nem is az ütések miatt telefonáltál, azokat nem a rendőrségnek akartad megmutatni, hanem az orvosnak. Erre a férjed megakadályozta, hogy kijuss a lakásból. Ha ez nem a rendőrökre tartozik, akkor kire? Akárhogy is nézem, ez sem előttük, sem a szomszédság előtt nem neked ciki. A piros fül sajnos tényleg nem sok, de a bíróság előtt a lila monoklira is hazudhatná azt a bántalmazó, hogy csak nekiestél a kilincsnek, inkább legyen erről is látlelet, mint ne. Reménykedni kell benne, hogy legközelebb nem meri megjátszani az ütést, mert most már bebizonyítottad, hogy nem hagyod magad. Nincs hová menned, amíg a válás zajlik? Én nagyon félnék ettől a férfitól, mire képes még, aki megüti és bezárja a feleségét? És még bepróbálkozik azzal a dumával, hogy te(!) követtél el súlyos hibát, hátha többször nem lesz merszed kiállni magadért. Ne hagyd magad befolyásolni!

Ha én az egyik munkatársamról megtudnám, hogy a válófélben lévő férje miatt ki kellett hívnia a rendőröket, elszörnyednék és aggódnék érte. Nem tudom, hogy a te kollégáid milyenek, de a pletykával nem tudnak annyit ártani, mint a férjed az öklével.

2010. júl. 26. 21:26
 10/34 anonim ***** válasza:
54%
Pár órája tett fel egy kislány kérdést családon belüli erőszakkal kapcsolatban. Ott azt írták h a [link] oldalon lévő nyomozó foglalkozik családon belüli erőszakkal. Ha durvábbra fordul a helyzet szerintem keresd meg, tud majd segíteni!
2010. júl. 26. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!