Kihívhatom ilyen esetben a rendőrséget?
Apám most veszett össze(megint) anyámmal és elment a kocsmába. Valószínűleg órák múlva teljesen ittasan fog hazajönni. A lakáskulcsot vitte magával. Bezártunk mindent, de az ajtót simán be fogja törni. Anyukám nagyon fél. Ha ne adj' isten ilyen lenne, a rendőrséget kihívhatom?
Hogyan fognak eljárni ilyen ügyben?
15/L
Anyáé és a két tesómé a ház.
Nem volt itt még rendőrség soha. Pedig volt pár durva helyzet is.. pl. mikor részegen nekünk esett és kaptunk pár erős pofont, de akkor anya nem tudom miért, de "elnézte" neki.. Viszont mostmár én nem tűröm ezt az állapotot.
Nézd ha nagyon eldurvult a helyzet tudnak távolságtartási ügyben segiteni..,de,hogy utána milyen retorzió lehet az Apuka részéről abba bele sem gondolok.Nem irigyellek.Nekem a nevelőfaterom járt haza néha napján berúgva mint atom,és akkor jött rá a "gyereknevéls"i kényszer,kaptam akkora sallereket hogy a fal adta a másikat,Anyám meg csak nézte Oo
Viszont Anyámat soha nem bántotta,mentségére legyen mondva.
Apukád be van oda jelentve állandó lakcímre?
Amúgy igen,ki hívhatod,és kérheted az ideiglenes távoltartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!