Kit kell hívni ha meghal valaki? A mentőt vagy a rendőrséget?
Figyelt kérdés
Ha elsőként bukkan rá valaki?2011. febr. 21. 18:59
1/10 anonim válasza:
Én a 112- őt hívnám, az az általános segélyhívó, legfeljebb majd ők megmondják, hogy kit hívj.
2/10 anonim válasza:
mindkettőt
a rendőrséget mert baéeseti helyszínelés, és mentőt hogy megállapítsák tényleg meghalt-e az illető...
3/10 anonim válasza:
valóban mindkettőt, a fent írt okok miatt.
4/10 anonim válasza:
valójában nem mentőt kell hívni, hanem az ügyeletes háziorvost. a többit ő elintézi.
5/10 anonim válasza:
Attól függ:
-ha közúti baleset és látom ott az eszméletlenül fekvő embert, akkor először a mentőket, és aztán a rendőrséget.
-ha csak benyitok valakihez (akit ismerek) és látom hogy eszméletlen, akkor a mentőket.
6/10 anonim válasza:
akárkit is hívsz, baj nem lesz belőle, szal inkább mindkettőt.
7/10 anonim válasza:
Szerintem mentőt, mert 100 százalékra csak orvos tudja megmondani, hogy meghalt-e.
8/10 anonim válasza:
és csak orvos nyilváníthatja halottnak
9/10 anonim válasza:
én előbb mindenképp orvost hívnék, de úgy tudom(lehet h hülyeség) h ők riasztják a rendőröket ha szükséges. javítsatok ki ha tévedek
10/10 anonim válasza:
Orvost először.Neki kötelessége értesíteni a rendőröket.De csak az orvos állapíthatja meg a halált. Két hete csináltuk végig apámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!