Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kihívhatom ilyen esetben a...

Kihívhatom ilyen esetben a rendőrséget?

Figyelt kérdés

Apám most veszett össze(megint) anyámmal és elment a kocsmába. Valószínűleg órák múlva teljesen ittasan fog hazajönni. A lakáskulcsot vitte magával. Bezártunk mindent, de az ajtót simán be fogja törni. Anyukám nagyon fél. Ha ne adj' isten ilyen lenne, a rendőrséget kihívhatom?

Hogyan fognak eljárni ilyen ügyben?

15/L

2011. szept. 22. 16:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

"Addig nem jönnek ki míg vér nem folyik"

A törvényeken is sürgősen kéne változtatni,mert ez igy nagyon nem kóser!!Ha már vér folyik ott nagy baj van....

2011. szept. 22. 17:16
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

17:12

Hülyeséget beszélsz, vagy rossz rendőrtől kértél felvilágosítást.

2011. szept. 22. 17:23
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha az ügyeletes aki kezeli a telefont pont rossz rendőr volt..akkor máskor kérek egy jórendőrt a telefonhoz. Megvárják míg valamelyik legyilkolja a másikat és aki életben marad beviszik.
2011. szept. 22. 17:26
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

"Addig nem jönnek ki míg vér nem folyik"

Ez szerintem hülyeség! Én egyszer jelentettem, hogy randalíroznak az utcában este 10 után, és kijöttek a zsaruk, rendet is tettek egyből!

2011. szept. 22. 17:33
 15/25 anonim ***** válasza:
63%
Más ,ha családi viszályhoz hívják őket azzal nem foglalkoznak.
2011. szept. 22. 17:59
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó...,ez igaz!Nálunk is volt,hogy este 10 után (társasházban lakunk)fiatalok hangosan házibuliztak nyáron,zengett az egész udvar..,felhívtuk a rendőrséget mikor megelégeltük,és mondták hogy küldik a járőrt.10 perc múlva kint is voltak,és rendet tettek,utána csend is volt!!:)

Kérdező mi a történés,helyzetjelentést kérünk!!!

2011. szept. 22. 18:00
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
utolsó elöttire reflektáltam..
2011. szept. 22. 18:00
 18/25 anonim ***** válasza:
68%

"Más ,ha családi viszályhoz hívják őket azzal nem foglalkoznak."

Heh,pont ezzel nem?????Ezt honnan veszed?

2011. szept. 22. 18:01
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Besz@rok, ha megkeresi a rendőrséget egy elkeseredett kislány ezzel a bejelentéssel, és lerázzák azzal a dumával, hogy majd szólj, ha valaki már vérzik!
2011. szept. 22. 18:05
 20/25 A kérdező kommentje:

Helyzetjelentés: hazajött apám, persze részeg volt mit a ...

Utcaajtónk nincs, nem lényeg.. bejött, kiabált egy sort anyával, utána velem kezdett "beszélni". a lényeg annyi,hogy megmondtam neki,hogy jobb ha elköltözik, ezért kaptam egy pofont, de valószínű,hogy amint kijózanodik megy lakást keresni. vagyis nagyon remélem..olyan szívesen segítenék neki pakolni...

rendőrséget nem hívtam ki, ami nekem a fontos, hogy anyának nincs semmi baja. :)

2011. szept. 22. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!