Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg hiba volt kihívni a rendőrséget?
Igazából én nem a családi erőszak tényét akarom meghazudtolni, mert sajnos van olyan. Ezt el kell fogadni, de sajnos a nők erre tudatosan rátudnak építeni és képesek ezáltal a közhangulatnak megfelelően viselkedni és a férfiak a bűnösök az első benyomásra.
Sőt szándékosan visszaélnek azzal a jogukkal, hogy őket nem bánthatja senki, de ők szándékosan kiprovokálják. Tudom, mert lány tesóim is ilyenek voltak.
Még egyszer mondom, hogy családon belüli erőszak tényét nem tagadom és nem a nőket akarom bántani, de az éremnek két oldala van.
valószínűleg azért fél a kérdező, mert bár most pofonról van szó, de a komolyabb verés a pofonnal indul. egy pofonért -csak- ilyen látleletet kap, és kelletlen rendőröket, sajnos ez tény, így nem csoda h tart a szóbeszédtől, de attól is h eldurvul a helyzet. mi az h bezárja a férje??? és ha provokálásra ilyen is a férj... azért van agyunk, h megálljt tudjunk parancsolni az indulatoknak. amúgy arra elég nehéz provokálni vkit, h bezárjon. volt szomszédom a teraszon verte a feleségét a tesómmal meg láttuk, hívtuk a rendőrséget, és akkor is kelletlenkedtek és nem is lett ebből semmi.
igen, jól tetted, kedves kérdező, most parancsolj megálljt, mert ez csak a kezdet!
Leírom a teljes történetet. Az történt hogy 12 óra munka után kb 20-szor szóltam hogy kapcsolja ki a tv-t mert nekem reggel fél 6-ra menni kell vissza. Olyan volt mintha nem is mondtam volna semmit. Este 10-kor mikor még mindig nem tudtam tőle pihenni elkezdtem kiabálni hogy ő nem dolgozik, neki nem kell reggel felkelni.Ő kialussza magát nappal este meg nem hagyja pihenni a másikat. Én mindennap 4-kor kelek. Erre azt mondta hogy idegbeteg vagyok, ki kell hívni a mentőt és elvitetni a zárt osztályra. Ekkor oda mentem hozzá és kicsit meglöktem. Ő meg fofon vágott kétszer.
Mivel ez már nem az első volt és nem is a második. Az ügyvéd tanácsára el akartam menni látleletet vetetni. Innentől már ismerős a történet.
Hát kérdem én hogy 12 óra munka után nem lehet annyira tekintettel lenni (hogy ha már úgyis egész nap a tévét nézte) akkor este 10-kor már ki kapcsolja?
Nekem az ügyvéd azt mondta hogy ha mégegyszer bánt akkor azonnal orvos, rendőrség. Ha lesz egy olyan papír hogy bántalmaz akkor nem lesz békítő tárgyalás, és innentől kezdve már a gyerek elhelyezés sem kérdés. Tehát elválasztanak már az első tárgyaláson. Másképp mivel nincs megegyezés akár 3 évig is eltarthat a per. Nekem akkor csak az volt a fejemben hogy lásson az orvos, de azonnal. És mivel nem tudtam kijutni a lakásból ezért hívtam a rendőröket. Az hogy bezárt még rosszabb volt mint a pofon. Most azt találta ki hogy kirugat a munkahelyemről,hogy ne tudjak boldogulni. Úgy hogy mindennap bemegy cirkuszolni és akkor én majd kelletlen munkatárs leszek. És akkor kénytelen leszek itt maradni.
A kérdést pedig azért tettem fel mert félek hogy mi lesz a munkahelyen. A szomszédok nem érdekelnek különösebben.
Egyébként ez mind én vagyok:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__73..
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__80..
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__97..
Hát ennyi a történet.
Nekem ez az egész úgy tűnik, mintha direkt arra ment volna ki a játék, hogy megüssön és te szaladhass látleletet vetetni. Ha nem vagy otthon honnan tudod, hogy egész nap a TV-t nézte?
Mások sokkal többet kapnak és nem akarnak válni. Szerintem örülj, hogy te neked ez jut. Járhattál volna sokkal rosszabbul.
honnan jön a sok tapló aki ittsérteget másokat, akiknek gondjuk van??? örüljön egy naplopó agresszív birtoklási mániás pasasnak??? amúgy már válaszoltam, de most felhúztam magam. örüljön mert -csak kicsit- bántják???? örülj ha csak az egyik szemedre vakulsz meg valaki mindkettőre vagy csak félig égett le a házad valakinek teljesen esetleg ha csak az egyik gyereked hal meg másnak több is.
valószínűleg a kérdező azt látja h amíg dolgozik nincs a lakásban semmi megcsinálva se kaja semmi, ebből adódóan tv-zik a férj esetleg a tökén számolja a szőröket. részletkérdés.
Így a történetet olvasva pár véleményem van:
Elképzelhetőnek tartom, hogy egy kicsit nem megfelelő hangnemben szóltál neki és ez nem tetszett neki. Lehet, hogy ő a nem megfelelő hangnemben válaszolt nekem és az nem tetszett.
Azt kell tudomásul venni, hogy az emberek nagyon feszültek mostanában itthon Magyarországon és ez a magánéletben is nagyon kihat. Próbáljatok meg higgadtabbak lenni.
Te is elkezdtél vele kiabálni és olyan dolgot vágtál a fejéhez, ami egy férfi embernek nem tetszik. Biztos önhibáján kívül munkanélküli és még ezt Te a szemére is veted. Nekem sem esne kellemesen, akármilyen békés ember vagyok.....
Próbálj meg nyugodtabban kezelni a dolgot, mert gondolj bele, hogy mekkora feszültség ez a gyerekeknek. Arra nem gondolsz?
Én máig nem felejtem el és most is itt van a görcs a gyomromban, ahogyan olvastam, hogy vitatkoztatok egymással. Ez nem csak rólatok szól! Gondolj már azokra a gyerekekre!
Írtad, hogy meglökted. Elképzelhetőnek tartom, hogy csak egy kicsit durvább volt, mint egy lökés és persze megint ott van a vita és a konfliktus.
Itt írod, hogy a gyerekek is hozzád kerülnének. Megkérdezted te a gyerekeket, hogy mi a véleményük azzal kapcsolatban, hogy kihez kerüljenek? Vagy csak nem mernek veled vitatkozni, mert olyan lennél, mint a férjed esetén? Gondolj arra, hogy nekik mi a jó. Mi van, ha ők a férjedhez akarnak menni? Mi van, ha véletlenül máshogyan állítanák be az esetet a bíróság előtt, mint ahogyan adott esetben te felvázoltad?
De én mindenek előtt azt tartom, hogy béküljetek ki és legyetek nagyobb türelemmel egymással, mert egy válás a gyerekeknek nagyon nagy törést tud okozni. Nem is tudod mennyire. Nekem volt már olyan barátnőm, akinek elváltak a szüleim és bennem látta meg az apai képet, mert nem tudta senki mástól. Ezt akarod elvenni tőlük?
Holott lehet, hogy ez az egész válási procedúra elkerülhető lenne, ha csak engednétek mind a ketten? Itt most ne magadra. Ne a férjed ellen gondolj:
A Gyerekekre!
Itt nem egyszerü munkanélküliségről van szó. Ilyeneket mond, hogy 20 évig ő tartott el engem, az következő 20 évben én fogom eltartani őt. Pedig dolgoztam nem kellet hogy eltartson. Csak akkor nem dolgoztam mikor gyesen voltam de akkor hogy dolgoztam volna. Fejemhez vágta azt is hogy míg gyesen voltam eltartott.
Azt pedig onnan tudom hogy egész nap a tv-t nézte mert mikor otthon vagyok akkor is azt csinálja. Arra nem volt képes hogy a boltba elmenjen. A gyerekek főztek maguknak tejbegrízt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!