Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg hiba volt kihívni a rendőrséget?
Figyelt kérdés
Válunk, a férjem egy vita hevében megütött kétszer. Mivel ez már többször is előfordult én ügyvéd tanácsa miatt el akartam menni az orvoshoz hogy látleletet vetessek. Mikor látta a férjem hogy menni akarok valahova bezárta az ajtót. Erre kihívtam a rendőrséget. Szerinte súlyos hibát követtem el. Mostmár az egész utca tudja. Sőt nem olyan nagy város ez attól félek a munkahelyemen is megtudják. És a rendőrök is olyan furcsák voltak. Épp csak azt nem mondták hogy miért kell két pofon miatt kihívni a rendőrséget. Ráadásul a látleleten is csak az szerepel hogy mindkét fülem piros. Félek ezzel nem megyek sokra a bíróságon. Mi lesz ha azt mondják az mástól is lehet piros?2010. júl. 26. 20:54
31/34 anonim válasza:
Csak egyet nem értek, de tényleg nem kötözködésből:
A férjed nem bírod eltartani ebben a szűkös időben, de ügyvédre van pénz? Ezeket a tanácsokat én is eltudtam volna mondani elsőre. Erre nem kellett volna ügyvéd. :)
Mondjuk azt a logikát sem értem, hogyha hazaérsz és a tv-t nézte, akkor biztos egész nap a tv-t nézte.
Elhiszem, hogy zavar, hogy nem dolgozik, de akkor próbálj meg segíteni neki. Biztos vannak azért annyi ismerősöd, hogy hátha tudnak valami munkát javasolni. (Akár alkalmit is)
32/34 anonim válasza:
A gyerekek kivel akarnak lenni? Azt is figyelembe veszik azt ne feledd.
33/34 A kérdező kommentje:
Én szereztem neki munkahelyet ismerősökön keresztül. 3 napot volt dolgozni és otthagyta azzal a jelszóval hogy nem szereti. Én szeretem a mostani munkahelyemet? Engem ki kérdez meg?
2010. aug. 3. 11:21
34/34 anonim válasza:
Szereted a mostani munkahelyed? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!