Heló mindenkinek! Mit tehetek abban az esetben ha Facebook marketplaceről rendeltem egy töltőkábelt 3000 forint értékben, de már 1 hónap eltelt és még mindig nem jött meg a termék?
Semmit nem fog tenni a rendorseg mert nem eri el az osszeghatart. Nyilvan atvert, te meg voltal olyan buta hogy elore utaltal.
Csak utanvetel.
4
Mertnaz utánvétes csomag nem lehet üres?
Semmi ellen nem véd az utánvét, sőt, úgy még valós adathoz sem jutsz hozzá, így legalább a szszam valós (nem mintha bármire jó lenne).
1. Egy töltőkábel 3000-ért már eleve átverés.
2. Marketplace-en csak és kizárólag utánvéttel vagy személyes átvétellel vásárolunk
3. Lópikulát sem tudsz tenni, le kell nyelni a békát.
Nekem 6000 Ft-os árucikk árát vonta le kétszer egymás után a számlámról egy kínai "cég" és nem küldött semmit. Küldött ugyan email-ben egy csomagkódot, amiről a postán kiderült, hogy nem nekem jött. Örültem, hogy csak ennyit emeltek le tőlem. A net-en később láttam olyan infót, hogy nem szabad tőlük rendelni, mert csalnak.
Kínából van amikor több hónap alatt ér ide a cucc, ha ingyenes a szállítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!