Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Törli a Facebook keresési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Törli a Facebook keresési előzményeit, titkol valamit?

Figyelt kérdés

Tegnap az ő telefonján kerestünk rá valakire, aztán utána azonnal törölte a listáról.

Megjegyeztem,hogy ez berögződött szokás?

Mondta, hogy igen, mivel,hogy féltékeny vagyok és kombinálok össze vissza. ( Sajnos ez így van.)

Viszont!

Ha láttam is véletlenül, kikre keresett rá, sose szóltam semmit, max magamban kattogtam. Arra keres rá,akire akar.

Egyszer.rákeresett az exére, és utána hát sokszor megnéztem, újra megnézni e. De erről ő nem tud.

Szóval nem értem. 2 hete ilyen.

Tudom a magam hibáit, de én sose törlöm a saját telefomból az előzményeket, oda vissza nézegethetné...

Megérteném, ha azért törölné, mert hisztiztem valami miatt, de egy rohadt szót nem szóltam soha ( az exéről sem).

Szerintetek?

Köszönöm a normális válaszokat.

N/ 30

2023. jan. 10. 07:35
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Az agyában is nézd meg az előzményeket ne felejtsd el! Lehet hogy ott is tudja törölni, de abban is benne lehet az ex vagy valaki más.
2023. jan. 10. 10:00
 12/27 anonim ***** válasza:
85%
Én szingli vagyok és így is törlöm... :)
2023. jan. 10. 10:02
 13/27 anonim ***** válasza:
A nyolcas válaszod alapján csoda, hogy még veled van.
2023. jan. 10. 10:03
 14/27 anonim ***** válasza:
Az álmában is lehet előzmény, kérdezd ki minden reggel, nem e pofátlankodott oda az ex, vagy egy munkatárs.
2023. jan. 10. 10:04
 15/27 anonim ***** válasza:

Te is túltolod, de ez alapján a pasid nem kóser:

"Néha direkt nem mondja el, mit csinált, mert szüksége van "erre", hogy ne tudják hol van és mit csinál.

Az egyértelműt is letagadja, pl.: Volt boltban. Mikor rákérdezek, azonnal tagad, hogy ő nem volt, pedig volt."

Ismertem beteges hazudozót. Akár megcsal, akár nem, ezzel kicsinálja a másikat. Mondjuk nem egyértelmű, hogy magától is hazudozik-e, vagy csak "bosszúból", mert tényleg minden perccel el akarod számoltatni, amint beesik az ajtón. De ha meg az utóbbiról van szó, akkor sem baromkodnia kéne azzal, hogy még direkt idegesít, hanem szakítania a fenébe. Te úgysem hagyod abba, ő úgysem szokja meg, csak egymást rántjátok mélyebbre ezekben a defektekben. Miféle kapcsolat ez?

2023. jan. 10. 10:46
 16/27 anonim ***** válasza:
Nem nézegetjük a másik telefonját, ha valamit meg akarsz nézni azt meg tudod tenni a sajátodon is.
2023. jan. 10. 11:14
 17/27 anonim ***** válasza:
Szegény figura, még egy jót se masztizhat az exe képeire, mert retteg tőled, hogy megtalálod az előzményekben ...
2023. jan. 10. 11:22
 18/27 A kérdező kommentje:
17es, elég szomorú, hogy az exére masztizik, ahelyett,hogy velem dugna...
2023. jan. 10. 12:10
 19/27 anonim ***** válasza:

Tudod, őszinte leszek.

Ha egy nő valaha erre ilyen szinten kíváncsi, és pl titokban a telefonomat nézegeti, akkor annak ott vége.

Én sem csinálok ilyet, de elvárom, hogy a magánszférámba ne kutakodjon senki...

2023. jan. 10. 12:25
 20/27 anonim ***** válasza:

19

Te is az exedre masztizol?

2023. jan. 10. 13:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!