Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálok rosszul, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálok rosszul, hogy mindig ilyen bénaságnak érzem magam?

Figyelt kérdés

Lassan 40 éves vagyok, de mindig ugyanazok a körök párkapcsolat terén. Összejövünk, minden rendben, de valami mindig hiányzik.

Ez a valami a férfiak lelkesedése. Az összes férfi akivel kapcsolatom volt mindről azt hittem nagyon zárkózott azért nem lelkesednek. Gondoltam nem érzelmesek annyira, azért nem dícsérnek. Nincs jövő tervezés, szép szavak ami jól esne. Aztán mindig kiderül, hogy más nőknek azért bizony megy/ment a bókolás. Mindig kiderül nem is annyira zárkózottak, mint gondoltam csak valahogy irántam nincs nagy vágy. Minden kapcsolatomnak azért vetek véget néhány év után, mert nem érzem hogy igazán szeretnének. Se egy eljegyzés az évek alatt, se egy szerelmi vallomás, érzelmesség, semmi. És már kezdek depressziós lenni, hogy mi a fenét csinálok rosszul. Nem vagyok egy bányarém, szépnek tartanak, viszonylag értelmes is vagyok, bár lassan ez kérdéses :D Diplomás vagyok, eltartom magam, nem vagyok hisztis, valamennyi humor is szorult belém :D de kezdem feladni. Látom mások boldogok, valami baj biztos van velem, hogy folyamatosan ez van velem.

2023. jan. 6. 07:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

40 évesen ez nagyon naív hozzáállás!

Először is nem kell éveket pazarolni azokra, akik eleve nem felelnek meg, nem beszélve arról hogy nem is kommunikáltok, olyan amiről mesélsz, mintha olyan alapon jönnél össze férfiakkal, hogy valamire csak jó lesz.

Már ismerkedéskor kiderül, hogy valaki mennyire érzelmes, hogy lehet -e érdemben vele beszélgetni, érdemes tisztázni, hogy ki-mire vágyik egy kapcsolatban, és ha összejöttök, akkor erről folyamatosan kell kommunikálni, ha ez hiányérzetet okoz. Az apróságoktól, hogy sosem randiztok, nem mondod, hogy szeretsz, odáig, hogy nem fejlődik a kapcsolat, megbeszéltük, hogy mik a terveink hosszú távon, most akkor hol tartunk, merrefelé megyünk, ha ez organikusan nem működik.

2023. jan. 6. 08:09
 2/5 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem csak nem a hozzád illő férfiakkal hozott össze a sors eddig. Én maximálisan tudok lelkesedni az aktuális páromért ha tetszik nekem, megvan az összhang és a jövőképünk is egyezik. Az érzelmesség hiányát én is tapasztalom a másik oldalról...

Fontosnak tartom, hogy az ember ismerje önmagát és ne egy párkapcsolattól várja a megváltást az életében, hanem tudjon a saját lábán is megélni önálló felnőtt emberként. Úgy vélem, hogy jól működő párkapcsolata csak két jól működö embernek lehet.

2023. jan. 6. 08:14
 3/5 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:
71%

2: Nagyon adom, tudok vele azonosulni!

Az utolsó mondatodat összekapcsolva a topik leírásában "Látom mások boldogok" résszel összekapcsolva fordulnék a kedves kérdezőhöz:

Te miért nem törekszel arra, hogy egyedül boldog légy? Ha egy kapcsolattól várod el ezt, az már régen rossz, próbáld meg anélkül először, az egész kisugárzásod meg fog változni, lehet olyanokat is bevonzol majd, akik hasonló módon tartós pozitív lelkiállapotban lesznek szingliként, mint remélhetően majd te! 😊

2023. jan. 6. 08:36
 4/5 Noren1989 ***** válasza:

Ha már csak ezekből a férfiakból lehet válogatni,

valami nagyon nincsen rendben.

Lehet gyártani az elméleteket,

de kérdezek egy egyszerűbbet:

találkoztál már olyan férfival,

aki megfelelt neked?

2023. jan. 6. 09:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Ehhez látni kéne az összképet kívül belül. Mennyire vagy nő, milyen a mosolyod, kisugárzásod, mozdulataid.
2023. jan. 6. 09:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!