Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez nagyon gáz,ha ilyen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon gáz,ha ilyen az anyósom?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok,barátnőm 21.

3 éve vagyunk együtt,de mivel párom suliba jár,nem költözött hozzám még (saját hàzam van),és mivel nagyon messze lakok a munkahelytől,gyakorlatilag ott lakom.Tegnap megmassziroztam a hátát,erre anyósom lehurrogja páromat,hogy ne meztelenkedjen előttem...(ugye levette a pólót,hogy a hátàt megmasszirozzam),egyébként is nagyon idegesít sokszor,mert folyton menni kell az anyukájàhoz,mi meg párommal heti 1x tudunk hazamenni az én hàzamhoz,ès amikor szòvà tettem még én voltam a rossz.

2023. jan. 4. 07:45
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

Szép kamusztori - csak gyengyuszra sikeredett. :D

Van saját házad, de anyóséknál laksz?

2023. jan. 4. 07:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt hozzàtennèm,hogy annyira vallásos,hogy szerinte 24 évesen vehetem csak el páromat,és csak akkor vesztheti el a szüzességét...másképp a pokolra jutunk.Persze...már 3 éve élünk némi életet nyilván, csak nem értem hogy lehet valaki ennyire buta.
2023. jan. 4. 07:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Van saját házam igen,de mivel 160 kilométerre van a munkahelyemtől,anyòsomèk meg 50re....így ott vagyok.
2023. jan. 4. 07:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyébként nem tudom mi értelme lenne ide kamu dolgokat írni, mi hasznom volna belőle?
2023. jan. 4. 07:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Keress másik munkahelyet, barátnődhöz csak hétvégén menj, amint befejezte a sulit, mehet hozzád.
2023. jan. 4. 07:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Másik munkahelyet nehéz lenne találni,ide helyeztek èppen most,már folyamatban van,hogy közelebb rakjanak,és én sajnos ossze-vissza dolgozom,mert vasutas vagyok,így a hétvègèim fele se szabad.Elvileg nyáron költözik hozzám.
2023. jan. 4. 07:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mi hasznod lenne belőle, de sokak a saját szórakoztatásuk miatt kamuzgatnak ;)
2023. jan. 4. 07:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát elég betegek,erre csak azt tudom írni.
2023. jan. 4. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!