Szerintetek miért ilyen az anyósom?
10 éve vagyok együtt a párommal, aki 6 éve a feleségem. Anyósomnak kezdettől volt olyan szurkapiszka megjegyzései, ami nekem nagyon nem tetszettek. Régimódi, falusi begyöpesedett gondolkodású vénasszony, nagy vonalakban ennyi, az, hogy fideszes is, csak hab a tortán. Szóval nagyon undok, nagyon nem kell semmit csinalni, hogy belém kössön, valami kis apró genyóskodással. Jön sokszor a politikával, hogy ez a kormány mennyi pzt ad a családoknak... Sajnos sokszor rájöttem, hogy végtelenül egyszerű ember, és szimplán nem bírja a fajtám, egyetemi diploma jó állás, és, hogy 25 évesen már lakasom és autóm volt.
Jelenleg 1 gyerekünk van, 100 nm es lakásban élünk, garázs nyaraló van és olyan autót válszthatunk amilyet akarunk, de akkor is xar ember leszek neki... Hozzá kell tegyem, lakás vásárlásnál 10% ot tudtak adni több nem volt nekik.... en meg saját lakásom áldoztam fel nagyobb lakás vásárlására. Imádom a feleségem és a gyermekünket.
Nem értem milyen hibát követtem el, amiért nem képes normális lenni, csak egy városi zsivány vagyok neki... Tudom nem kéne ezzel foglalkozni, de a házassággal őket is behoztam a családunkba... A másik, hogy páron elvárja, hogy menjek ki hozzájuk én is hétvegente, ahol mindig igyekszik valami apró "meglepetést" okozni drága anyósom. Kissé már unalmas és szeretném lekezelni már ezt.... Van hasonló tapasztalatod a leírtakkal? Ha igen, hogyan kezelted?
Kérdésedben ott a kulcs a válaszhoz.
"imádod feleséged és gyermeked"
Szerintem a többi másodlagos. Gondolom ismered a történetet a sasmadárról és a károgó varjakról, vagy az oroszlán és a majmok rikácsolásáról...
Szóval amíg partner leszel a piszkálódásokhoz amíg látja hogy hatással van rád, addíg nem foglya abbahagyni. Én kölyök koromba friss házasként úgy kergettem őrületbe anyósom, hogy amikor beszólogatott, akkor én azonnal valami teljesen más pozitív dologról kezdtem el lelkesen hadobálni, mintha őt meg sem hallottam volna. Ennek már 40 éve és azóta bevallotta hogy kezdetben nem tudott mit kezdeni azzal hogy a lánya elment a háztól és kellett neki egy bűnbak.
Hasonló a helyzet, falusi anyóssal, aki nem bírja el, ha valaki többre viszi nála az életben.
Én nem járok oda, sőt megkértem férjemet, hogy csak minimális infót adjon át rólam. Ha szóba kerülök 1-2 szóval intézze el a választ és ennyi elég is.
De fontos különbség, hogy nálunk férjem teljesen megérti, hogy nem akarom látogatni anyóst, így nincs ebből vita. Ő mehet, ha szeretne, de ő se töri magát, hogy látogassa az anyját. Nálatok is meg kéne érteni a feleségednek, hogy nem akarsz házhoz menni a pofonért.
Már megint egy állítólag sikeres pasi, itt rinyál.
De tegyük fel, hogy igaz, mert rengeteg idióta van.
Ha ennyire menő vagy, akkor mit görcsölsz ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!