Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ilyenkor mitéreztek de őszintén?
Rövid leszek:
ha szórakozik vele,meg sem érdemel!! Hagyd a picsbe!
22L
Minden férfi átesik ezeken amit írtál, sőt még sokkal rosszabbakon is. A csajok gyakran egyszerre több projektet futtatnak pasikból, mindegyiket melegen tartják egy darabig, majd a számukra legjobbnak vélttel jönnek össze (amelyik általában a legrosszabb, ezt mellékesen jegyzem meg).
Nem kell emiatt kiborulni, ez a tapasztalatszerzés része. Idővel megtanulod kezelni, hogyan legyél Te az a bizonyos legjobb (legrosszabb:D).
Ezt a kérdést én is feltehetném csak épp így:
Pasik ilyenkor mitéreztek de őszintén?
nekem durvább volt :S aszem... mert nyáriszüntebe felvett msnre sulibol egy srác, nagyon összemelegedtünk, irja h tök jo lenne ha együtt lennénk meg milyen jo vagyok és teljesen elszédített. jött a suli sokat beszélgettünk ölelgetett minden... aztán hirtelen semmi. msnen se szív se semmi, rám se ír... na ilyenkor mi van? épp állt a fasza vagy mi?? -.-" fu de felbasz idegileg.
szóval nem csak te jársz ilyen cipőben... én eddig azt hittem hogy csak a csajoknak vannak ilyen problémái... 18/L
letiltott???:O
én úgy utálom mikor csak úgy letiltják az embert, mert ha le is tiltanak de legalább azt mondják meg h miért...
hát nem tudom téged miért csak az ilyenek találnak meg.
de sokan vagyunk normálisak is:D:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!