Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nő dolga a házimunka? Azért nő? Miért kell egy férfinak naponta kétszer főtt étel?
"Igen, tegnap is azt mondta, hogy jó, akkor majd ő főz, de csak saját magára. "
Nos, itt vágtam volna ki a pcsába. A kialakult helyzetről te tehetsz a legjobban, mert időben nem húztad meg a határokat. Az anyagi függésed kialakulásának is te vagy a fő okozója. És még gyereket is vállaltál vele, annak ellenére, hogy láttad a viselkedését,a neveltetését is.
Nem tudnál elkezdeni tanulni valamit? Kereshetnel jobban fizető munkát...
Nekem a párom anyukája ékes példája annak hogy egyedül is lehet gyereket nevelni. Amikor a párom 6 éves volt akkor elvált a férjétől és nővéri fizetésből egy kis lakásban felnevelt két gyereket egyedül. Tényleg nehéz volt és sokszor is szokta mondani de most már 10 éve olyan férfivel van együtt akivel szeret is élni és nem cselédet játszik.
Borzasztó ez az anyagi függés ezért is szokták mondani hogy egy nőnek először legyen karrierje, majd család, hogy utána ne ez legyen hogy kb csapdában érzi magát, a férfi meg bármit megtehet.
Te szerintem sok időd van még én azt mondom hogy kezdj el kis lépéseket tenni az anyagi függetlenség felé akár kezdj el nyelvet tanulni vagy bármit. Nézz szét milyen munkalehetőségek vannak. De én nem pazarol nem egy ilyenre az életemet tovább
Igen, tegnap is azt mondta, hogy jó, akkor majd ő főz, de csak saját magára.
- ok, akkor ő főzzön saját magára, te meg magadra és a gyerekre! És ha befejezte a főzést, akkor gyakorolhatja a magára mosás, vasalás takarítás művészetét is! Még egy ilyen gyerekes, lusta herét! Mégcsak nem is az van, hogy nem akarja kivenni a részét a közösből, hanem egyenesen veled csináltatná az ő igényei szerinti dolgokat!
Állj a sarkadra, és ne engedj! Morog? Akkor morogjon? Változik neked valami? Főzöl állandóan és semmi időd, plusz így is -úgy is bunkó vs. több időd marad, és morog. Elviseled! Elhagyni nem fog, mert ilyen tapló herét nem fog senki a nyakába venni, elhiheted! Nem a cselédje vagy, épp elég baj, hogy 20 éve tűröd, a következő 20 év legyen már jobb! Ha extra elvárásai vannak, akkor tegyen érted extrán, kárpótoljon azért, hogy állandóan főznöd kell! Ha nem teszi, akkor menjen a pi---ba, aztán zabálja, amit magának főz! Ha meg főtt kaja kell, és nem főzi meg magának, akkor rendelje! Jah, hogy az pénzbe van, drága...esetleg összekötné a szálakat, hogy a te véreden és verítékeden mennyit spórolt meg eddig is? Tiszteletlen tahó! Azt követljen, amit nyújtani tud. Ha csórókóró szinten tud családot fenntartani, akkor egyen ahhoz méltón!
13
Mert kétnaponta jön egy ilyen kérdés.
20 év után jut eszedbe?
"Szerinte azért vagyok nő, hogy elvégezzem a házimunkát."
Mondjuk hozzá sem mentem volna.
"A kedves párod megragadt a középkorban"
Nem rekedt meg a középkorban, mert akkor eltartaná a családját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!