Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy ferfinak is el kell végeznie a hazimunkat?
Mit számít, hogy egyikőtök kettő a másikótok három műszakban dolgozik?
Naponta ugyanúgy 8 (és fél) órát dolgoztok. Mindkettőtöknek kell házimunkát végeznie.
Ennyi.
Ha mindkét fél dolgozik, igen. Ha a nő htb, elég, ha a férfi nem csinál direkt rumlit (tehát koszos ruha a szennyesbe, tányér a mosogatóba anélkül, hogy mondani kéne).
Gondolom, ha egyedül élne se csinálná meg senki helyette.
#6. Gondolom akkor is célozgattál... Inkább mondd el mit szeretnél, úgy talán könnyebb lenne az életetek.
32/f
Szerintem ha mindkét fél dolgozik akkor fele-fele hazimunka. Ha az egyik haztartásbeli és nem dolgozik akkor nyilván ő viszi az oroszlánrészét de akkor sem hiszem hogy 100-0 elosztásban kéne gondolkodni.
Én legalábbis senkinek nem nyalnám ki a s*gget. Ha ketten laktok, akkor a házimunkát is ketten csináljátok. Szerintem ez alap. Csak azért mert nő vagyok és nnem farkam van, ne nezzem engem senki bejárónőnek. Nem vagyok hű de nagy feminista félreértés ne essék, de manapság szerintem ennek kene az alapnak lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!