Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy ferfinak is el kell végeznie a hazimunkat?
Figyelt kérdés
En 3 muszakban dolgozom. Ő 2-ben. Néha elmosogat vagy osszeseper. De takarítani vagy ehhez hasonlókat sose.2019. máj. 25. 13:49
11/21 A kérdező kommentje:
6 os..akkor nem célozgattam. Kimondtam a dolgokat.
2019. máj. 25. 14:13
12/21 anonim válasza:
Ha mindketten dolgoznak, akkor igen.
Én itthon vagyok, én tartom rendben a hàzat bent, de pl a füvet, sövényeket ő nyírja.
De az alapvető dolog, hogy ő is, a kislànyom is elpakol maga utàn.Màrmint a sajàt dolgait.
Megteríteni és leszedni én szoktam.
13/21 anonim válasza:
Kérdező, én vagyok a #7 es. :D Ne haragudj, eskü nem tudom miért de azt feltételeztem te vagy a férfi, aki mindent csinál, meg is lepődtem! :D Viszont változatlanul azt mondom fele-fele arányban menjen, így korrekt. Igen, nemtől független kell.
14/21 A kérdező kommentje:
Füvet lenyírja meg enni ad az állatoknak. Nincs sok csak 1 kutya meg pár tyúk.. szóval ez az ő reszortja. Ez igaz. De ezen kívül. Most meg szégyenlem magam hogy leírtam ide..
2019. máj. 25. 14:23
15/21 anonim válasza:
De mit szégyellsz, hàt te is dolgozol.
Mint írtam, én itthon vagyok, nekünk az a természetes, hogy én főzök, én takarítok, de ismerik a szennyeskosarat azért :)
16/21 anonim válasza:
Miért ne kéne?
Ha nem bejárót nőt tart, akkor fele-fele kéne megcsinálni az ilyeneket.
17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Beszelek vele.
2019. máj. 25. 14:36
18/21 anonim válasza:
Igen, szerintem szükséges, a munkát meg kell osztani.
19/21 anonim válasza:
Én a szüleimtől azt láttam, hogy a házimunka közös háztartásban közös, ezt is viszem tovább. Aki nem így gondolja, az nem engem keres.
20/21 anonim válasza:
Nem célozgatni kéne, hanem nyíltan megmondani.
Legalább maga után takarítson ki. Néha ő is ki tud mosni is, meg ilyenek.
Nem csak ő fárad ki a munkában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!