Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ízléstelenül hazudott, jó szándékból. Túlreagálnám?
A barátommal megbeszéltük hogy értem jön és felvesz a buszmegállóból ahova érkezem. A telefonom lemerült és nem tudtuk elérni egymást, 15 percig álltam az esőben, vártam. Aztán megérkezik és közli hogy azért késett mert az egyik kolléganőjével túl jót beszélgettek. Én itt annyira ledermedtem, hogy elsírtam magam. Nagyon érzékeny téma ez nálunk az előző kapcsolatom miatt.
Majd hazaúton lebasz, hogy mit bőgök majd aztán közli hogy igazából az ajándékomat volt beszerezni.
Miért nem hazudta azt hogy dugó volt? Vagy bármi mást? Miért kellett megbántani? Nem értem, rosszul esik. :(
Ő 33F, én 27N
Téged egyáltalán nem zavar, ha hazudik? :O
Csak az a lényeg, hogy olyat kamuzzon, ami számodra oké? ^^
Szerintem nem tudott mit hazudni hirtelen, inkább orulnod kellene, hogy nem nagyon tud.
Mint azon dramazni, hogy miért nem rukkolt elő mással.🤦♀️🤦♀️🤦♀️
"Nagyon érzékeny téma ez nálunk az előző kapcsolatom miatt."
És erről a barátod tudott, kérdező? És úgy poénkodott?
Tudott, persze. Rengeteget beszéltem neki róla, és rágtuk át a témát.
Pont ezért a kérdés. Ha nem tudta volna nem haragudnék.
De mi érzékeny téma, a hazugság?
Meg akart lepni, nem lett volna meglepetés ha előre szol, vagy elarulja, hogy:
"Bocsi bébi, de azért késtem, mert ajándékot vettem!"
Igen, túl reagálod és ha ennyire megbantott az ex, azt nem a mostani parodon kellene úgymond kitolteni.
Miért nem jársz terápiára, ha ennyire a múltban élsz?
Ha a jelenlegi egyáltalán nem ad okot hisztizni, akkor miért nem tudod elengedni múltbeli serelmeid?
Egyáltalán minek vagy kapcsolatban, ha ennyire szenvedsz a volt pasid miatt? Miért bűnhődik a párod indok nélkül?
Nem veszed észre milyen önző vagy? Ő neki hozzád kell igazodni olyan cselekedetek miatt amiről nem is tehet!
Tudod mi lesz előbb utóbb?
Mehgunja, hogy feszt hozzád kell igazodni és otthagy.
Aztán megint persze ő lesz a hibás, mint az exed, csak te vagy az ártatlan tündér.
Nevetséges és szánalmas vagy egyben meg gyerekes. 99.99%,hogy a párodnak elege lesz ebből hamarosan...
Úgyhogy csak folytasd, megérdemel egy valódi nőt, mert te nem vagy az és még csak nem is torekedsz, hogy azzá válj.
33 éves férfi nem fogja tűrni sokáig ilyesmi fajta viselkedést, ez biztos.
Mert nem írtad le meg most se.
Mi az érzékeny téma? ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!