Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az mindég, hogy a lányok annak ellenére hogy azt mondják a rendes vicces talpraesett fiukat szeretik, inkább a beképzelt, tahó ronda izléstelen szövegben nulla alakokkal mennek el többnyire?
mert álszentek azért :D
mint ahogyan a 80%a a válaszadóknak az ezen az oldalon.
(nemciki ha 25 évesen még szűz vagy, de élőben messze elkerülné)
Mert igenis a rendes, vicces, kedves, talpraesett, intelligens fiúkat szeretjük, csak sajnos többségük nem mer kezdeményezni, így esélyünk sincs nekik egy esélyt adni.
17L
És avval nincs gond hogy félnék a lányoktól, mert kezdeményező vagyok, és van hála istennek szövegem, csak kiakaszt, hogy a nök egy időután, már nem becsülik a jót, hanem nemtudják hogy mi az elég, és ilyeneket csinálna, persze utánna megy a sajnálom szöveg, mert nemakarta, meg megbánta, meg hogy hiba volt.
dehát hogy fogadjam akkor meg vissza, nem hunyászkodok meg senki elött, vagyok olyan büszke én is.
És a legtöbb pasi, csak kefélni akar, és a plázacicák, is azért öltöznek ugy ki hogy agyon keféljék öket, minden hétvégén, de én nem ilyen vagyok, és nem is az olyanokra hajtok, mert arról ordit hogy ugy megcsalna mint a sicc.
Csak valahogy, nincs szerencsém hogy megtaláljam a hasonló életfelfogású lányt aki megbecsüli, ha megbecsülik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!