Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az mindég, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az mindég, hogy a lányok annak ellenére hogy azt mondják a rendes vicces talpraesett fiukat szeretik, inkább a beképzelt, tahó ronda izléstelen szövegben nulla alakokkal mennek el többnyire?

Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 19:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mert kiszámíthatatlanok és megpróbálják megváltoztatni őket.
2009. nov. 1. 19:58
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
És miért van az hogy a pasik azt mondják hogy a kedves, természetes, aranyos lányokat szeretik, mégis inkább a bunkó, buta, agyonszolizott divatbabákkal mennek el?
2009. nov. 1. 20:00
 3/12 anonim ***** válasza:
76%

mert álszentek azért :D

mint ahogyan a 80%a a válaszadóknak az ezen az oldalon.

(nemciki ha 25 évesen még szűz vagy, de élőben messze elkerülné)

2009. nov. 1. 20:00
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Miért van az mindig, hogy a pasik annak ellenére hogy azt mondják a rendes vicces kedves csajokat szeretik, inkább a beképzelt, plázacicás 1 hét múlva úgyis megcsal csajokat válasszák?
2009. nov. 1. 20:01
 5/12 anonim ***** válasza:
76%
mert aki kedves vicces pasi itt leis áll, mert azt hiszi minden csajnak tahó pasi kell és ezáltal nem is teper a csajért.
2009. nov. 1. 20:03
 6/12 anonim ***** válasza:
37%

Mert igenis a rendes, vicces, kedves, talpraesett, intelligens fiúkat szeretjük, csak sajnos többségük nem mer kezdeményezni, így esélyünk sincs nekik egy esélyt adni.

17L

2009. nov. 1. 20:09
 7/12 A kérdező kommentje:
Elöször is én nem állok le ennyinél, tudok egy csomó hangszeren játszani, népzenész vagyok, tudok főzni, mindég viccelödöm, és szerintem jóképű is vagyok, és az ágyban is jó vagyok. de nem vagyok beképzelt, én tényleg kedves vagyok, és nagyon hűséges, ennek ellenére a volt barátnőim többsége,ezt csak elejében értékelte, utánna meg egyik napról a másikra, már elment valami tahó ragyás alakkal, akinek a szövege kb annyi volt hogy ,,hö jól nézel ki járjunk?,,Na ne
2009. nov. 1. 20:15
 8/12 A kérdező kommentje:

És avval nincs gond hogy félnék a lányoktól, mert kezdeményező vagyok, és van hála istennek szövegem, csak kiakaszt, hogy a nök egy időután, már nem becsülik a jót, hanem nemtudják hogy mi az elég, és ilyeneket csinálna, persze utánna megy a sajnálom szöveg, mert nemakarta, meg megbánta, meg hogy hiba volt.

dehát hogy fogadjam akkor meg vissza, nem hunyászkodok meg senki elött, vagyok olyan büszke én is.

2009. nov. 1. 20:25
 9/12 A kérdező kommentje:

És a legtöbb pasi, csak kefélni akar, és a plázacicák, is azért öltöznek ugy ki hogy agyon keféljék öket, minden hétvégén, de én nem ilyen vagyok, és nem is az olyanokra hajtok, mert arról ordit hogy ugy megcsalna mint a sicc.

Csak valahogy, nincs szerencsém hogy megtaláljam a hasonló életfelfogású lányt aki megbecsüli, ha megbecsülik.

2009. nov. 1. 20:27
 10/12 anonim ***** válasza:
azér vannak még páran olyanok, mint amilyet te szeretnél, csak nehéz rájuk akadni. máshol tartózkodnak mint az a fajta aki álszent.
2009. nov. 1. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!