Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed arról, ha egy családapa ízléstelen meztelen nőket, p. inákat, lájkol a neten?
Valahogy nem lepődök meg a dolgon.
A férfi ismerőseim kezdve a rokonokkal hasonlóan: garázs pl ki van aktképkel poszterlova, és társai.
Ha zavar, akkor mond meg neki.
Mint mindennek,ennek is van egészséges és normális határa.Ha nézegetni akar,tegye,de diszkréten,ne tegye közzé,ne ilyen helyeken csinálja,ahol köztudottan mindenki láthat mindent!Ezzel magát és a párját is égeti,legalábbis normális emberek körében.
Egyébként én az exemnél láttam,hogy rendszeresen ilyen képeket lájkol és kommentel,ki is rak ilyesmit rendszeresen az üzenőfalára,nyálcsorgató megjegyzéseket tesz nyilvánosan,és büszke rá.Pár haverjával mindig tesznek szaftos megjegyzéseket,hadd lássa mindenki,nem zavartatja magát.Sőt,más csajok képeinél is flörtölget meg ilyesmik.A barátnője persze mindezt látja,de állítása szerint nem zavarja a csajt.Nekem ez kicsit sok lenne,én például többek között emiatt is szakítottam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!