Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 körül komolyan vegyek olyan kapcsolatot, amiben heti egyszer tudok találkozni?
Nem tudom eldönteni őröljem én magam akkor amikor én dolgozom ő szabadnapokon van, vagy vegyem lazára, azt csinál amit akar, hátha elviszik egyszer és nem leszek frusztrált ha már egyedül vagyok?
Ő aztán mindent bizonygatna, gyürűt akar, meg nagy szavakkal dobálózik, így, hogy súlya sincs ilyen helyzetben hogy heti 1. Tudja, hogy így ugysem házasodom ilyen kapcsolatba. Én reálisan beszélek, ők meg dobálózik a nagyszavakkal.
Én heti 6 nap munka szinte nonstop, ö meg 2 nap munka 2 nap szabad. Azt csinál amit csak akat a hátam mögött.
Mikor még nem ilyen beosztásban voltam bőven tudtunk együtt lenni.
Kb fél éve van ez.
És elengedném, keressen mást, mondtam is neki, nekem nem kell ez, de nem kopik le:(
És ha nagyon erőlködöm ezen a témán akkor elkezd veszekedni, hogy lehet csalom. Nem tudom le sem rázni.
De minek van egy heti egy alkalmas nővel?
Ezt érdemlem, hogy esetleg csaljon és nyitottban van velem?
Illetve inkább az érdekelne hogyan rázzam le?
És amugy jól látom, hogy ne vegyem komolyan?
(Amúgy együttjárás nem szexkapcsolat. Mindenhol együtt jelenunk meg, egymás szüleivel elvagyunk, gyereket is akarna, én így meg biztos hogy nem.
Leheg neki jó egy mingli alkalmi kapcsolat, nekem nem.
Miért kell nekem azon kínlódni hogy szakítsunk, miért nem hagy, meg minek tapad rám.
Minél jobban kifejted, hogy mi a bajod, annál kevésbé értem... mind a ketten éretlenek vagytok, nem bíztok a másikban (ilyen szempontból tökéletesen passzoltok is). Döntsd el, mit szeretnél: ha vele lenni, akkor fejlesz magadon, hogy egy miattad kialakult helyzetben keletkezett frusztrációd ne a másikon vezess le, illetve legyen annyi önbizalmad, hogy nem feltételezed, hogy a másik minden nem veled töltött pillanatban megcsal téged. Ha meg szakítani, akkor szakíts.
Olyan a leírásod, ami alapján az jön le, hogy inkább minden baj, jó panaszkodni, de amúgy változtatni nem szeretnél. Pedig igazán el kellene kezdeni dolgozni önmagadon, mert ez még egy 18 évestől is szánalmas lenne.
(Ha van valamilyen mentális bajod, akkor bocsi. De akkor meg irány a pszichológus.)
Ha azt nézem ha egy férfi mellett itt tartok hogy csak lefelé csúszok, az is egy rossz ómen valahol. Nem haladok épülök fejlődök egy kapcsolatban hanem mintha egyedül kéne túlélnem.
És felháborító hogy nem hagy szakítani és vegyek ehhez is energiát hogy veszekedjek, utálkozzak tiltsak, elhajtsam, és lázadozzak hogy menjen már el.
Ez baromi sok energia, nagyon nem vagyok ehhez toppon.
Az miért sok energia, hogy kiaodod az útját, és letiltod mindenhonnan?
Egy mondat, és egy kattintás.
Ennyi.
Nem hagy szakítani... Pisztoly van nála?
Buta vagy, már bocs...
(Van gázpisztolya is, kés is)
Zaklat a munkahelyen is meg stb.
A kollégák és főnökók azt hiszik a nagy szerelem miatt jár be, közben veszekedés van, meg gyűlölet.(be se jöhetne, hanem beszökik illegálisan)
Ilyeneket csinál.(mert nem vettem neki fel 20 szor is hívott)
Én meg csak szeretnék nyugodtan dolgozni.
De mit akar tőlem meg egy ilyen kapcsolattól?
Normál esetben egy férfi nem ilyen. Simán lelépnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!