Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy valaki racionálisan gondolkozva teljesen el tudja magában nyomni a szerelmet, és úgy viselkedni mintha sosem lett volna szerelmes, csak mert meg van róla győződve, hogy ezzel jobbat tesz hosszú távon a másiknak?

Figyelt kérdés
És vagy tényleg semmit nem érez már, vagy csak elrejti, hogy ne akarja a másik fél?
2022. dec. 12. 18:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, megtettem. A saját jól felfogott érdekemben.
2022. dec. 13. 07:00
 12/16 A kérdező kommentje:
Hogyan lehet? Mi a titok?
2022. dec. 14. 16:40
 13/16 anonim ***** válasza:
68%
Az egyik èsz a másik èrzès... Nem lehet, ha elnyomod, lemyomod, attól még ott van. Ami várható, hogy csökken, elmúlik ès rájössz, hogy szuper párod van, nem èr annyit az egész... Hiszen ha èrne, már borìtottál volna...
2022. dec. 14. 19:55
 14/16 anonim ***** válasza:

Emögött az van, hogy saját magát akarja megkímélni a mély érzelmektől, az önfeltárástól, a sérülékenység megtapasztalásától.

Az, hogy a másikra hivatkozik, az mind csak kitaláció, hárítás.

Hiszen honnan tudhatná, mi neki a jó?

Főleg, hogy annak az ellenkezőjét kommunikálja a hivatkozott pár a saját vágyairól, érdekeiről, amit az elhagyó neki tulajdonít. Azaz kitalál, rá vetít.

2022. dec. 15. 04:07
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát ha van családod, akkor mit nem értesz amúgy?

Nem hagytad el a családodat, őket választottad.

2022. dec. 15. 04:10
 16/16 A kérdező kommentje:
Én lépni akartam miatta, nem rajtam múlt
2022. dec. 15. 09:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!