Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki racionálisan gondolkozva teljesen el tudja magában nyomni a szerelmet, és úgy viselkedni mintha sosem lett volna szerelmes, csak mert meg van róla győződve, hogy ezzel jobbat tesz hosszú távon a másiknak?
senki nem dönt más emberek helyett csak a maga nevében.
Nem lehet olyan dontéseket hozni hogy NEKI így jó, neki igy lesz jobb és igy tovább, mert ez az Ő döntése neki mi jó meg mi nem.
Ha vki elhatárolódik vkitol vagy onbizhiánybol van, vag, értéktelennek tartja magát a másikhoz vag, szimplán nem kell neki a másik de soha nem a másikért dönt hanem saját magáért ami neki a legjibban fekszik.
Mondjuk pártolom is azt hogy olyannal nem is kell egyutt lenni aki mellett kisebbségi komplexusunk van vagy másodhegedűsnek ertektelennek erezzük magunkat. Ha ilyet is választunk nem a másik hibája a mi dontesunk.
A plátoirol is mindenki saját maga donti el hogy akar e szenvedni elérhetetlenek miatt vagy nem. Nincs olyan hogy a plátoinak jobb ha engem meg sem ismer. Helyette nem dönthet nem is tud egyik ember másik helyett donteseket hozni.
Én megtettem. Semmi köze nem volt a másik félnek hozzá, egyszerűen a saját érdekemben, tudtam, hogy semmi értelme.
Miért gondolod, hogy ez rólad szól?
Hármad válaszoló, te szeretted és simán el tudtad nyomni magadban? Ő szeretett? Vagy miért nem volt értelme? Azért gondolom, hogy rólam szól, mert ez volt a magyarázat, hogy azért legyen vége mert nekem ez a kisebbik rossz. De lehet nagyon naiv vagyok, és egyszerűen csak nem akarta eléggé.
Nem plátói dologról vonatkozik a kérdésem, hanem arról, ha mindkét fél akarta, de az egyik kihátrált.
kérdező, a lényeget mondd már, van neki családja?
mert ha van, érthető.
ha nincs, akkor soha nem is volt igazán szerelmes beléd, vagy időközben kiábrándult.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!