Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Maradnál egy házasságban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradnál egy házasságban, amellyel nincs nagyobb gond, csak a szerelem múlt el?

Figyelt kérdés

Adott egy 10 éves házasság, amely sok viszontagságon ment keresztül az én hibámból is. A viszontagságok oda vezettek, hogy a házastársam megcsalt, és volt egy szeretője pár hónapig, akibe szerintem szerelmes is lett, bár ezt tagadja (szóval igen). De együtt maradtunk, és most valahogy elvagyunk már pár éve. Szex alig van. Én úgy érzem, még szeretem őt (azért vagyok vele), de szerintem ő már nem szeret engem, csak elvisel, mert nem akar válni. 40-en felüliek vagyunk mindketten.

Ti kilépnétek egy ilyen langyosvízből, vagy örüljek, hogy legalább ez van? Nem vagyunk igazán boldogok, de nem is veszekszünk, valahogy elvagyunk.

2022. dec. 12. 14:20
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
75%
#30 Amelyik nő eljut odáig, hogy nem szexel a férjével, az már régen nem becsüli azt, a szeretetről már nem is beszélek. Van olyan hogy a hormonok, stressz megöli a kedvet, de aki nem is akar tenni ellene, arra hatványozottan igaz a fenti kijelentésem.
2023. jan. 8. 13:12
 32/32 anonim ***** válasza:
88%

"valahogy elvagyunk"

Akinek ez elég, az maradjon, amíg a másik ki nem lép.

2023. jan. 8. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!