Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért akadt ki a Tinder-csaló filmen, miközben nők milliói élősködnek férfiakon házasságban, párkapcsolatban?
Engem az emberi hülyeség mindig lenyűgöz.
Talán azért, mert a pasikról köztudott, hogy az anyjuk szívét is kivágnák a punciért, ezért ez fordítva meglep.
Na akkor nézzük fordítva a dolgot.
Te élnél együtt egy pénztelen senki nővel? Fizetnéd egyedül az albérletet, etetnéd a nődet, fizetnél neki mindent?
Ugye tudod hogy a legtöbb kapcsolatot nem a pénz, hanema szeretett tartja össze?
Amúgy is a párkapcsolat egy közösség. Ahol jó esetben nincs olyan hogy “te” pénzed, “én”pénzem. Csak olyan van hogy a “mi” pénzünk.
"nők milliói élősködnek férfiakon házasságban, párkapcsolatban?"
Erre mondta Dr. Csernus, hogy ezt azzal lehet megcsinálni aki hagyja magát.
Miért hagyja magát?
Mert azok akik kiakadtak, más nők, mint akik élősködnek.
Mért akad ki egy lopáson egy férfi, amikor férfiak százai vannak börtönben lopásért?
Facebook csoportokban nagyon ment a film és rengeteg hozzászólás jött. 2 fajta nőt láttam kiakadni:
- Az egyik kategória a cicababa, aranyásó szintű volt. Ők érthető, hogy miért akadtak ki.
- A másik kategória a finoman szólva sem szép, bőven 30 feletti női korosztály, akiken érződött, hogy úgy eleve a férfiakat nem bírják.
Minden más, hétköznapi, normális nő röhögött a filmben látott csajokon.
Én azon akadtam ki, hogy hogyan élhet valaki ennyire mesevilágban.
Azt nem tudtam eldönteni, hogy annyira nagy az egója, hogy komolyan azt hiszi, hogy majd egy idegen odamegy hozzá, kiragadja a szánalmas szürke kis fos életéből és megeteti egy helyen, ahova a felső tízezer jár, majd felülteti a magángépére, mindezt a nagy semmiért cserébe... Vagy annyira semmi önbizalma nincs, hogy eltűri közben a pulyát meg az expicsát és még hitelt is vesz fel az élmény után.
Sajnálom, én próbálom érteni, de nem megy. Nő vagyok, mindig is társat kerestem, akinél magasan húztam meg a lécet, de az, hogy valaki ennyire hülye legyen, hogy 30 éves fejjel hisz a hercegben, aki pitizik neki... Ez rettenet szánalmas.
Én azon akadtam ki, hogy felnőtt nők Disney mese szeru kapcsolatra és szerelemre vágynak (azt hiszem, ez szó szerint el is hangzott a filmben), plusz komolyan, aki egy ismeretlen emberrel egy másik országba utazik…bocsnanat, de egy felnőtt embert, aki ennyire felelőtlen, egyszerűen nem tudom sajnálni.
Nem mondom hogy okes amit a srác csinált,de csak azzal lehetett ezt eljátszani, aki önként, gondolkozás nélkül belement. Nem tudtam sajnálni ezeket a nőket.
23M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!