Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire normális?
Mennyire normális, ha egy párkapcsolatban a férfi a párján kívül is megkíván más nőket? Az egy dolog, ha megnéz egy nőt az utcán, közösségi oldalon, akárhol, na de ha szexuálisan megkívánja, fantáziál vele?
Illetve ti mit tennétek, ha a párotokról kiderülne, hogy le van mentve több száz kép a telefonjára Tinderről, mert azon nézegeti a lányokat? Nem használja állítólag, az ő képe/neve nem is látszódhat(én nem értek ehhez), csak nézelődik? Ti megbocsátanátok? Mennyire elfogadható ez ha valakivel hosszútávra tervezel?
Ja, kell a változatosság.
Majd ha félrekúr akkor is belenyugszol? :)
Ezt én is megkérdeztem tőle, ez kell neki a változatossághoz:) (ideges mosolygás)
Nem vagyok hülye, szakítottam vele, csak szeretnék egy megerősítést mások által is, és látni, hogy vannak még normális férfiak
Jól tetted, ez semmiképpen sem normális dolog.
Ha nem éltem ki magam akkor nem kezdek komoly kapcsolatot. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!