Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő miért akadt ki a Tinder-csaló filmen, miközben nők milliói élősködnek férfiakon házasságban, párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Méghozzá úgy hogy a világ legtermészetesebb dolgának tekintik, hiszen: "hát egy nő csak nem fog egy pénztelen senkivel élni".

2022. ápr. 18. 15:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem dobbentett le az a film, várható volt. Örüljön hogy ennyivel megúszta az a no aki az első randin elment vele egy idegen országba, el is rabolhatta volna és még is olhette volna. +hitelt felvenni egy milliárdos pasi miatt aki olyannal jött hogy zaroltak a számláját is gyanús dolog. Sose utalnék pénzt egy férfinak, főleg nem egy ekkora összeget amitől én is tonkremehetek
2022. ápr. 18. 17:12
 12/14 anonim ***** válasza:
95%
És férfiak milliói is
2022. ápr. 18. 17:52
 13/14 anonim ***** válasza:
95%

""hát egy nő csak nem fog egy pénztelen senkivel élni".

Eltaláltad, mivel én sem az vagyok

2022. ápr. 18. 17:53
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Annyiban más a Tinder csaló esete, hogy ő konkrétan átverte a nőket. Azt állította, hogy majd vissza fizeti a pénzt. A golddiggerek ilyet nem mondanak, ott a férfinak is világos, hogy miért fizet, meg a nőnek is, mindenkinek jó biznisz. Azok a nők ellenben simán át lettek bszva.

Nyilván a nők is buták voltak, de azért sajnálom őket, ahogy sajnálom mondjuk a devizahiteleseket is. Attól még hogy valaki buta, nem kéne így kihasználni.

2022. ápr. 19. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!