Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradnál egy házasságban, amellyel nincs nagyobb gond,
csak a szerelem múlt el?
Figyelt kérdés
Adott egy 10 éves házasság, amely sok viszontagságon ment keresztül az én hibámból is. A viszontagságok oda vezettek, hogy a házastársam megcsalt, és volt egy szeretője pár hónapig, akibe szerintem szerelmes is lett, bár ezt tagadja (szóval igen). De együtt maradtunk, és most valahogy elvagyunk már pár éve. Szex alig van. Én úgy érzem, még szeretem őt (azért vagyok vele), de szerintem ő már nem szeret engem, csak elvisel, mert nem akar válni. 40-en felüliek vagyunk mindketten.
Ti kilépnétek egy ilyen langyosvízből, vagy örüljek, hogy legalább ez van? Nem vagyunk igazán boldogok, de nem is veszekszünk, valahogy elvagyunk.
Én is hasonló házasságban élek, csak itt én léptem félre. Egyelőre maradunk, két érzékeny korban lévő kamaszgyerek és anyagiak miatt. Igazából mi is elvagyunk, de szenvedély, az nulla.
2022. dec. 13. 00:56
22/32 anonim válasza:
Szeretőt kell keresni. Önbecsülésnek is jobb, meg a testednek is.
2022. dec. 13. 17:58
23/32 anonim válasza:
Az ilyen kapcsolatba elobb-utobb ugyis belep egy harmadik fel, aki boritja a hamis harmonia latszatat.
2023. jan. 7. 16:27
24/32 anonim válasza:
szerintem igen, maradnék. kivéve, ha betoppaqn egy új szerelem. vélhetően komoly szándékokkaql mind2 féltől.
2023. jan. 7. 16:44
25/32 anonim válasza:
Szerintem gyerekkel 40-en felül, de gyerek nélkül se fogsz 40-en felül olyat találni, aki szerelmes lesz beléd, szóval jobb nem lesz, ha elválsz, akkor se. Évekbe telt ebbe beletörődni, de kemény áron bizonyította be az élet, hogy a pasiknak csak szexre kellek, aki meg nekem is kell, biztos hogy foglalt vagy nálam 10-20 évvel fiatalabb és szebb nőkbe tud csak szerelmes lenni. Tisztáztam magamban, hogy ha elválnék, egyedül maradnék, mert nekem se felel meg szinte senki, szerelem meg volt, az a lehetőség kilőve, akkor meg minek változtassak?
2023. jan. 7. 17:39
26/32 anonim válasza:
Ez egy nagy onigazolas csak, amit az utolso irt. De igen , lehetseges part talalni 40 folot is.
2023. jan. 7. 17:57
27/32 A kérdező kommentje:
Abban egyetértek a 25-össel, hogy 40 fölött egyre nehezebb olyan párt találni, aki szeret. De én például szerelmes típus vagyok, ez nem az életkor függvénye.
2023. jan. 7. 18:02
28/32 anonim válasza:
A gyerek miatt lehet, hogy maradnék, de az hogy a feleségednek csak egy bútordarab vagy, vagy egy megtűrt ismerős, az szerintem lassanként tönkretesz téged. Ha sumákolva megoldotta a megcsalást egyszer, megoldja másodszor, harmadszor is, nyugi. Ha a szerelem elmúlik, az talán meg oké, de nem szeretgél, nem szexel veled, az úgy kibírhatatlan. Az ilyen HP-k megérdemlik, hogy jól otthagyják őket. Csak sajnos a gyerek réven jár neki egy csomó lóvé meg a lakás meg az erkölcsi fölény. Szóval nehez helyzet. Ha 14 éves lenne a gyerek, téged is valaszthatna es a nő hoppon marad az undorító viselkedésével, pénz nélkül. De az ilyeneket sose szivatja meg az élet.
2023. jan. 8. 08:59
29/32 anonim válasza:
Én semmiképp nem maradnék egy szexmentes, langyos víz - megszokásos házzasságban. Boldog gyermeke is csak boldog szülőnek lehet. A gyerekek nem hülyék, megérzik ha valami nem stimmel a családi környezetben.
Legyen tartásod, a megcsalás semmilyen formában nem tolerálható szerintem. Ha két felnőtt ember alkot egy párt, akkor meg kell tudniuk beszélni a kialakult problémáikat. Vagy kérjék párterapeuta segítségét. De ha semmi sem segít akkor külön utakon kell folytatni!
2023. jan. 8. 09:46
30/32 anonim válasza:
A nagybetüs szerelem egy életen át szerintem nincs.Szex miatt én nem válnék.Nem vagyok becsülve szeretve az már más.
A megcsalás hát az meg más tészta.Én miután kiderült egy percet sem maradtam volna melette.A gyerek kedvéért sem.Nem tudnék többé bizni.Úgy meg nincs értelme.A gyerek végett te döntsd el vele maradsz mig nem lessz felnött vagy jó neked így egy életen át.De fèlelemből hogy mit hoz a jövő semmikép nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!