Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradnál egy házasságban, amellyel nincs nagyobb gond,
csak a szerelem múlt el?
Figyelt kérdés
Adott egy 10 éves házasság, amely sok viszontagságon ment keresztül az én hibámból is. A viszontagságok oda vezettek, hogy a házastársam megcsalt, és volt egy szeretője pár hónapig, akibe szerintem szerelmes is lett, bár ezt tagadja (szóval igen). De együtt maradtunk, és most valahogy elvagyunk már pár éve. Szex alig van. Én úgy érzem, még szeretem őt (azért vagyok vele), de szerintem ő már nem szeret engem, csak elvisel, mert nem akar válni. 40-en felüliek vagyunk mindketten.
Ti kilépnétek egy ilyen langyosvízből, vagy örüljek, hogy legalább ez van? Nem vagyunk igazán boldogok, de nem is veszekszünk, valahogy elvagyunk.
Nekem is ilyen a házasságom. Nincs kedvem egyedül élni egy üres lakásban. 20 évesen könnyen lép az ember, de 40 felett már nem.
2022. dec. 12. 15:59
12/32 anonim válasza:
#11 miért kéne egyedül élned? Keresel másik párt, akivel boldogabb vagy.
2022. dec. 12. 16:03
13/32 anonim válasza:
Konstruktív kritika: kicsit dolgozz az önértékeléseden! Hiszti nélkül kiadtam volna az útját. Kivéve persze, ha nem tehetem meg, mert mondjuk megdöglenék a saját béremből fedél nélkül. Valahogy legyél magaddal őszintébb, nagyon-nagyon megéri.
2022. dec. 12. 16:50
14/32 anonim válasza:
Otthagynám. Nekem sosem volt nehéz párt találnom de most ha bármi történne nem is akarnék senkit.
2022. dec. 12. 16:52
15/32 A kérdező kommentje:
Nincs pénzügyi kényszer a háttérben, jól keresek, meglennék egymagam is simán. Mégis… szeretem, és van egy gyerekünk. És nem rossz a kapcsolatunk, de hiányzik a szerelem (az ő részéről).
2022. dec. 12. 17:17
16/32 anonim válasza:
Aóóó, úgy sejlik fel előttem a reménytelen formád, mintha valami istenverte látnok lennék! :) Oké, kénytelen vagyok megkövetni téged, szoktunk ilyet csinálni sokkal többször, mint szeretnénk. Kicsit olyan, mint amikor részegen sokszorosan túllő a célon az ember ezzel-azzal, biztos jut eszedbe pár jó sztori, remélhetőleg nem first person perspektívában... Csak erre tisztán emlékszel utólag is, és megvilágosodva már olyan, mint mikor az amnéziásnak visszatérnek az emlékei, és nem egyszerű követnie magát, amikor utólag visszanéz az emlékvesztésben töltött időszakban vállalt dolgaira... :)
2022. dec. 12. 17:38
17/32 anonim válasza:
#9! Akkor ezt nem értem. Tehát, azt gondolod,simán lenne új párod, akivel boldog lehetnél, de inkább maradnál abban, amiben nem vagy az. Hát, nem tudom, ha neked ez a logikus, akkor maradjál. Nem tudnál mit kezdeni a jóval.
(40 már elmúltam, szingli vagyok, mert én azt szeretem, de tudom, hogy a többség bele akarna halni, ha egyedül kéne lenniük, inkább a ragaszkodnak a sz@rhoz, így most próbáltam olyan szemmel nézni.)
2022. dec. 12. 19:12
18/32 A kérdező kommentje:
Nem a pár a szűk keresztmetszet. Én is ellennék egyedül. Hanem az, hogy házasok vagyunk, szeretem őt, van egy kisfiunk, van egy otthonunk, és még egyszer: nem rossz itthon lenni, egy jó hangulatú család vagyunk, nincsenek veszekedések, jó a kedv, nem toxikus a légkör, viccelődünk, járunk együtt ide-oda, minden rendben lenne. Csak már nem érzem a vonzódást (irányomba), és nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy már nem szerelmes belém. Szex sincs, csak nagyon ritkán, valószínűleg innen is jönnek a gondolataim.
2022. dec. 12. 19:20
19/32 anonim válasza:
Én benne maradnék, de én egy mindenféle mentális szarokkal kózdő, elb.szott ember vagyok, szóval a legrosszabb aki tanácsot adhat. :D
2022. dec. 12. 19:42
20/32 anonim válasza:
Csak itt a gyk-n írogatnak az ufo-k, hogy 15 év házasság után is letépik egymásról a ruhát napi kétszer a klozzetban, míg a gyerekek a mesét nézik.
A valóságban jó, ha hetente van szex, annyi a munka, stressz és a megszokás.
Természetes, hogy a szerelem egy idő után elmúlik és átvált szeretetté, megbecsüléssé. Én is voltam hasonló helyzetben, és állítom, hogy heti egyetlen kiadós keféléssel tök elégedett lettem volna a házasságommal. Nem hiányzott, hogy felnézzen rám, hogy a kedvemben járjon, szerelmes legyen belém. Így viszont a csóró 40-es elvált apukák táborát gyarapítom, ami cseppet sem kellemes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!