Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg bunkó voltam?

Figyelt kérdés

Barátnőm egy vékony, sportos lány, aki szinte a megszállottja a saját lábának. Nagyon durván túl van edzve a vádlija, amit ő imád, de szerintem egyáltalán nem esztétikus. Heti 3x edzi olyan súlyokkal, amivel kigyúrt férfiak szokták. Direkt úgy öltözködik, úgy pózol a képeken, hogy kiemelje.

Az egyik nap megemlítettem neki, hogy szerintem kicsit túltolja a vádlizást, és teljesen kiakadt, hogy biztos nem tetszik nekem, stb. Ő szerinte normális az, hogy az 53 kilójához nem talál csizmát, mert semmi nem megy össze rajta? Egy 10/10-es nő, de teljesen oda szegezi a tekintetet. Ez valami testképzavar lehet? Vagy tényleg én vagyok a bunkó?

2022. dec. 11. 21:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
72%

Nem vagy bunkó, ha nem gúnyolódva adod elő.

Parkapcsolatban ennyi nyíltság azert elvárható.

Szerintem is testképzavar.

2022. dec. 14. 02:09
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

10 te egy kszott zseni lehetsz, hogy emnyiből mrgallapítod valakinek a parjaról, hogy narcisztikus.

Azert ennyire nr divatozzatok mar a nárcizmussal, ami egy nagyon összetett szemelyiségzavar! Lassan az összes undok vagy sértett, vagy hisztiző emberre, de az ugato kutyára is ráhúzzák, hogy nárcisztikus! Jajj, mert ez olyan szép szó, meg olyan műveltnek tünik tőle! Ellenkezőleg. Tisztán mutatja, hogy utána sem olvasott...

2022. dec. 14. 03:07
 13/19 anonim ***** válasza:
60%
Ebből nehezen látszik, hogy egy ilyen vádli aránytalan-e. Ha izmos hozzá a combja, akkor pont jó.
2022. dec. 14. 10:29
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet úgy öltözködni, hogy kiemelje? :D
2022. dec. 14. 11:19
 15/19 anonim ***** válasza:
#12 bocs, de nekem ehhez nem kell utána olvasnom.
2022. dec. 14. 16:26
 16/19 anonim ***** válasza:

"túl van edzve a vádlija"

Nem volt valaha járási vagy egyensúly problémája? Stabilan áll(t mindig) a lábán?

Persze ezt nehéz lesz megtudni tőle/róla.

Nem vagy bunkó.

2022. dec. 14. 17:44
 17/19 A kérdező kommentje:
#14 pl ezzel az öltözködéssel ki lehet emelni: [link]
2022. dec. 14. 18:23
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem volt bunkóság.
2022. dec. 14. 19:45
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Mint egy kigyúrt férfié. Én fele ekkorát sem edzenék. Inkább örüljön, hogy te normális szemmel tudod nézni.
2022. dec. 14. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!