Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem megolajozta a kerékpárja féktárcsáját, mi hegyen lakunk lement a hegy lábához, mert nem tudott megállni. Azt mondja bunkó voltam, mert nem szóltam. Igaza volt?
Gondolom nyikorgott, erre megolajozta 🤣
Nem voltál bunkó, a saját hibájából tanul az ember a legtöbbet.
:D Megpróbálok komolyan válaszolni. :D
Hát rendes lett volna tőled, ha szólsz neki, mert ez így balesetveszélyes volt.
Én a helyében még akkor is jobban örültem volna a szólásnak, ha úgy kezded, hogy "hogy lehetsz ilyen hülye...", csak ne hagyd szó nélkül, hogy féktelenül leszáguldjak a hegyről. Az olyan, mintha azt sem bánnád, ha kitörném a nyakam.
Én előtte szóltam neki azért, hogy lapos a kerék.
Azt mondta hogy okoskodom és o különben is sokat spinningelt így tudja, én még csak beleszolok.
Hát végülis büszke vagyok rá, mert kemény kis csaj, fék nélkül keresztül az utcákon stoptabla minden van itt, és O csak száguldott lefelé.
Remélem nem volt traffipax mert 30as zónán haladt keresztül.
Az igen. 😄😄😄 Chevy Chase Karácsonyi vakáció jelenet ugrik be, csak nem biviklivel. Íme:
Azért a fürdőkádat disznózsírral ne kend be neki! 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!