Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem megolajozta a kerékpárja féktárcsáját, mi hegyen lakunk lement a hegy lábához, mert nem tudott megállni. Azt mondja bunkó voltam, mert nem szóltam. Igaza volt?

Figyelt kérdés
2020. máj. 9. 20:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
mivan?
2020. máj. 9. 20:40
 2/12 anonim ***** válasza:
96%

Gondolom nyikorgott, erre megolajozta 🤣

Nem voltál bunkó, a saját hibájából tanul az ember a legtöbbet.

3/12 anonim ***** válasza:
69%
Ezek szerint nálatok is mindig te vagy a hibás, pedig ő volt retardált. Minek vettél el egy ilyen gyökeret? Az ilyen ember csak vádolni meg okolni tudja a legközelebb állót hozzá a saját maga hülyesége miatt.
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
Ha ennyire szeret szerelgetni, karácsonyra vegyél neki reszelőzsírt, biztos hasznát fogja venni 🤘
2020. máj. 9. 20:42
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Köszi, jót röhögtem! :DD
2020. máj. 9. 21:25
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

:D Megpróbálok komolyan válaszolni. :D

Hát rendes lett volna tőled, ha szólsz neki, mert ez így balesetveszélyes volt.

Én a helyében még akkor is jobban örültem volna a szólásnak, ha úgy kezded, hogy "hogy lehetsz ilyen hülye...", csak ne hagyd szó nélkül, hogy féktelenül leszáguldjak a hegyről. Az olyan, mintha azt sem bánnád, ha kitörném a nyakam.

2020. máj. 9. 21:34
 7/12 A kérdező kommentje:

Én előtte szóltam neki azért, hogy lapos a kerék.

Azt mondta hogy okoskodom és o különben is sokat spinningelt így tudja, én még csak beleszolok.

Hát végülis büszke vagyok rá, mert kemény kis csaj, fék nélkül keresztül az utcákon stoptabla minden van itt, és O csak száguldott lefelé.

Remélem nem volt traffipax mert 30as zónán haladt keresztül.

2020. máj. 9. 21:50
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Az igen. 😄😄😄 Chevy Chase Karácsonyi vakáció jelenet ugrik be, csak nem biviklivel. Íme:

[link]

Azért a fürdőkádat disznózsírral ne kend be neki! 🙃

2020. máj. 9. 22:56
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Traffipax 😂 bocsi, nem tudok normális választ adni, de viccesnek vicces a sztori
2020. máj. 9. 23:31
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem volt igaza, de azért jót nevettem, ahogy elképzeltem. :)))
2020. máj. 10. 02:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!