Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán bunkó voltam?
Hat hónapja vagyok együtt a barátnőmmel,aki a szomszéd faluban él. (~16km) Mikor találkozunk mindig én megyek hozzá, mert nincs autója és nem szeret buszozni. Ha nálam tölti a hétvégét akkoris én megyek érte, és aztán haza is viszem. Múlthéten felajánlottam neki, hogy odaadom az autóm, mert lassan elővehetem a motort, és egyébként is már untam folyton furikázni. Tegnap felhívott, és a következő párbeszéd zajlott :
-Tankolni kellene, már világít a benzinlámpa.
-Nagylány vagy, meg tudod oldani, sima 95öst tankolj.
-Jó,de mennyit?
-Hát amennyire szükséged van, vagy amennyire telik.
-Dehát nekem nincs pénzem!
-Akkor csak hozd vissza az autót, és nem kell rá költended!
Azt még tudni kell, hogy eddig minden közös programot én álltam, pedig ő is dolgozik.
Tegnap vissza is hozta az autót, átadta a kulcsot, és egy rövid "szia" után elment.
Látszik rajta, hogy megsértődött, és azóta nem is beszéltünk. Mondanom kellene neki valamit?
Bocs, de ez egy hülye pitsa.
Nem elég, hogy odaadod neki az autód, még te is tankolj bele? Vicc. Küldd el a vérbe. Írom ezt nőként.
Nem flegma a kérdező, hanem túl naív. Ez a lány tényleg élősködőnek hat a leírás alapján (meg elég butának is), mivel a "kapcsolati dinamikátok" az, hogy te kiszolgálod őt (furikázod, pénzeled, szórakoztatod amikor akarja).
Már az hatalmas jófejség volt hogy odaadtad a kocsid, azért egy fél éves kapcsolatról beszélünk.
A te dolgod hogyan élsz, de számolj azzal, hogy kíméletlenül kifogják használni egyesek ezt a szintű bizalmat, amit mások felé tanúsítasz, ahogy az ő példáján is láthatjuk.
Bnőmnek kocsit is vett kulon a parja tankolja is a biztositast is ő fizeti neki.
Sok nő hiszi azt hogy ez jár is.
A "nők furikáztatják magukat" kamus 😂 Tudjátok mikor van ennek barátnője, autója, vagy egyáltalán jogsija.
Lehet szidni a nemlétező élősködő barátnőjét, ezért íródott a kérdés... ahogy elnézem sikeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!