Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán bunkó voltam?
Hat hónapja vagyok együtt a barátnőmmel,aki a szomszéd faluban él. (~16km) Mikor találkozunk mindig én megyek hozzá, mert nincs autója és nem szeret buszozni. Ha nálam tölti a hétvégét akkoris én megyek érte, és aztán haza is viszem. Múlthéten felajánlottam neki, hogy odaadom az autóm, mert lassan elővehetem a motort, és egyébként is már untam folyton furikázni. Tegnap felhívott, és a következő párbeszéd zajlott :
-Tankolni kellene, már világít a benzinlámpa.
-Nagylány vagy, meg tudod oldani, sima 95öst tankolj.
-Jó,de mennyit?
-Hát amennyire szükséged van, vagy amennyire telik.
-Dehát nekem nincs pénzem!
-Akkor csak hozd vissza az autót, és nem kell rá költended!
Azt még tudni kell, hogy eddig minden közös programot én álltam, pedig ő is dolgozik.
Tegnap vissza is hozta az autót, átadta a kulcsot, és egy rövid "szia" után elment.
Látszik rajta, hogy megsértődött, és azóta nem is beszéltünk. Mondanom kellene neki valamit?
Egyátalán nem voltál bunkó ha elment a kocsival tankoljon is bele ez alap. Volt páromnak én is amikor tudtam adtam benzinre vagy éppen megbeszéltük hogy a moziba én veszem a jegyet ő a kaját fifti fifti. Hülyeség ez a dolog hogy a férfinak kell állnia mindent. Talán akkor ha randiztok (hozzátenném én akkor is rendszeresen vittem a pénzem mert nem úgy gondolkoztam hogy alap hogy a pasi fizet) de párkapcsolatban azér nem így megy... vagy száljon fel a buszra mert nem 300km van köztetek vagy ha autót akar akkor tankolja. És nem megsértődni kell hanem ha már megtankolva adtad oda akkor vissza is lehet úgy adni. Ha meg a pénz miatt panaszkodik lehet munkát is váltani ha ez az akadája annak hogy a párjának ennyit segitsen....
Lányként is ez a véleményem. Ülj le vele és magyarázd el neki hogy ez nem így megy neked is vannak kiadásaid.
Fèlre èrtettètek egymást/nem volt jól lekommunikálva. Ő azt hitte megkapja a kocsit, hogy ne kelljen te oda-vissza furikázd őt, de ugyanúgy te állod a költségèt,mint eddig. Te pedig azt hitted ha adtad a kocsit, innentől kezdve fenntartja.
Lehet,hogy tényleg egy élősködő, vagy csupán tényleg nincs pènze. Valószínűleg azért nincs autója mèg, mert nem tudná fenntartani, te pedig most adtál neki egyet amire költhet, és neki ebben a párbeszèdben esett le. Én ha tudom,hogy nem telik fenntartani egy kocsit, nem fogadom el. Valószínűleg így gondolta ő is , nem akar/nem tud költeni rá így vissza adta. Innen már a te döntésed, hogy továbbra is viszed-hozod te a költségeiden vagy ritkábban találkoztok/ szakítotok.
Mikor mi megismerkedtünk a párommal, akkor is ő jött hozzám legtöbbet,mert itt egyedül lehettünk és akkor még nem volt jogsim. Nem csináltunk ebből problémát, de nem is vártam el,hogy gyakran jöjjön és erre sokat költsön, viszont ő akart, mert szeretett itt lenni. Aztán pár hónap múlva ide költözött és megoldódott ez a "probléma". Csak arra akarok kilyukadni,hogy lehetnek olyan átmeneti állapotok, amikor az egyik fèl többet tud nyújtani mert több a lehetősége. De nyilván megeshet az is,hogy ezt kihasználják, jelen esetben csak a kérdező ismerheti milyen is a lány.
Hát nem tudom, nekem az öreg dízel vacakom eszik a 2x16km alatt fél deci gázolajat, ha kivilágít az üa.lámpa, még 250km-t lehet vele menni.
Eszembe nem jutott volna bármi pénzt beszedni a bnőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!