Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talán bunkó voltam?

Figyelt kérdés

Hat hónapja vagyok együtt a barátnőmmel,aki a szomszéd faluban él. (~16km) Mikor találkozunk mindig én megyek hozzá, mert nincs autója és nem szeret buszozni. Ha nálam tölti a hétvégét akkoris én megyek érte, és aztán haza is viszem. Múlthéten felajánlottam neki, hogy odaadom az autóm, mert lassan elővehetem a motort, és egyébként is már untam folyton furikázni. Tegnap felhívott, és a következő párbeszéd zajlott :

-Tankolni kellene, már világít a benzinlámpa.

-Nagylány vagy, meg tudod oldani, sima 95öst tankolj.

-Jó,de mennyit?

-Hát amennyire szükséged van, vagy amennyire telik.

-Dehát nekem nincs pénzem!

-Akkor csak hozd vissza az autót, és nem kell rá költended!

Azt még tudni kell, hogy eddig minden közös programot én álltam, pedig ő is dolgozik.

Tegnap vissza is hozta az autót, átadta a kulcsot, és egy rövid "szia" után elment.

Látszik rajta, hogy megsértődött, és azóta nem is beszéltünk. Mondanom kellene neki valamit?

2021. ápr. 27. 16:42
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
#20 egy hete folyamatosan nála van az autó. Őszintén nem tudom, és nem is érdekel, hogy hova jár vele, szabadon használhatja. Nem csak egy alkalomra adtam, hogy jöjjon el hozzám.
2021. ápr. 27. 18:08
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
Te vagy a hibás. Szexuális zaklatás amit művelsz.
2021. ápr. 27. 18:20
 23/31 A kérdező kommentje:
Egyébként igazán csodás dízeled van, hogyha számitásaid szerint 100on másfél litert fogyaszt. Mindezt valószinüleg hideg olajjal, mert az enyém talán csak féluton kezd melegedni... benzines létére.
2021. ápr. 27. 18:22
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
#20 Szerintem neked autód sincs ha ennyire nem vagy tisztában a fogyasztásokkal.
2021. ápr. 27. 18:30
 25/31 anonim ***** válasza:
74%
Helyében én érezném cikinek, hogy eszembe sem jut soha belefizetni így a benzinbe. Ha ilyen gyakran mész hozod - viszed, illene. Vagy cserébe programokra meg hívjon meg ő is, ne csak te. Jól kihasznál az a helyzet.
2021. ápr. 27. 19:37
 26/31 anonim ***** válasza:
91%

Először is jó lenne leülni és átbeszélni, hogy akkor félreértettétek egymást, kell-e neki az autó. Neki miért esett rosszul, ami történt, neked miért esett rosszul. Azt gondolom, hogy arról is érdemes lenne beszélnetek, hogy neked kezd terhessé válni, hogy mindig hozod-viszed,főleg, hogy ezentúl motorral fogsz közlekedni.

Talán a pénzügyekről is érdemes lenne beszélnetek, hogy ki-mire-mennyit költ, később mennyit terveztek szánni az összeköltözésre, ő úgy gondolja, hogy minimálbérnél nem nagyon akar soha többet keresni vagy azt tervezi, hogy lépked tovább a karrierjében és jobban fog keresni? Te úgy tervezed, hogy eltartod/kipótolod a hiányzó pénzt, vagy lejjebb adtok az életszínvonalatokból?

2021. ápr. 27. 21:18
 27/31 anonim ***** válasza:
Sajnálod?
2021. ápr. 27. 22:14
 28/31 anonim ***** válasza:
Hát attól függ: ha nagyjából egy idősek vagytok, azonos vagyoni háttérrel akkor nem voltál bunkó. Ha 40+-os vagy, a csaj meg 20 körül, akkor jah.. bunkó voltál. :D
2021. ápr. 28. 11:51
 29/31 anonim ***** válasza:
27%
Alap, hogy a programokat te fizeted! Ő rádáldozza az idejét, és ezer másik férfivel is lehetne, de ő téged valasztott.
2021. ápr. 29. 21:34
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
29 es azért szerintem nem "alap" hogy a férfi álja a programokat csak. Főleg ha a másik félnek van keresete. Én iskolába jártam a mellett diák munkáztam de ha úgy volt páromnak beszáltam a benzinbe, vagy én leptem meg kajával, vagy éppen amikor tudtam megleptem. Nem alap hogy a férfi áll mindent. Pl: moziba menésnél is mi megbeszéltük hogy a kaját én állom ő a jegyet veszi vagy forditva... de az hogy 1 hétre a csajszi megkapta a kocsit oda ment ahova akart és utána megsértődött azon hogy meg kéne tankolnia azért az nem így megy... nekem alap lenne ha én használom a kocsit akkor én tankolom. Teljesen más lenne ha mondjuk közös kasszán lennének mert akkor egyre megy a dolog. De így...
2021. ápr. 29. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!