Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj? Talán én voltam a hibás?
A barátommal alig beszéltem, msnen ki volt neki írva hogy most éppen beszél egy lánnyal mert gondjai vannak és vigasztalja, írta hogy ne értsem félre (ezzel nem is volt semmi gond nem vagyok féltékeny, semmi ilyen)
Megkérdeztem hogy akkor is minek kell ki írni hogy vele beszél mert nekem ez nem esik a legjobban erre azt írta hogy engem is ki írt már amikor csak velem akart beszélni.
2 óra alatt alig beszéltünk valamit majdnem mindig én írtam neki, megkérdeztem hogy ittvan-e mert nem nagyon ír és erre azt irta hogy: "már mondtam hogy vele beszélgetek nem igaz te" - és nem igazán esett jól hogy alig írt és nem vmi szépen válaszolt. Amikor egymástól elköszönünk nem igazán szokott szivet írni se mást max annyit h jó8, de én ma nem irtam neki semmit csak annyit hogy megyek szia, és erre irta hogy neked is jóéjt mintha nagy baj lett volna ha én nemírok semmit a szián kívül :( miért van ez?
Tudom hogy nem kell mindig velem foglalkoznia, csak jólesett volna ha közbe rám is figyel kicsit :(
Hát megértem hogy rosszul esik attól még hogy beszélget mással rád is figyelhet és veled is tudna beszélni.
De ne foglalkozz vele engedd el a füled mellett a hülye megnyilvánulásait sztem.
Nem te voltál a hibás. Teljesen jogos a felháborodásod... Ha veled jár akk veled beszélgessen ne másokkal...
20/F
Elég buta vagy, előző válaszoló.
Ebben nincs semmi extra, nem foglalkozhat mindig veled. Akkor éppen ahhoz volt kedve és ezt neked, ha szereted, tiszteletben kell tartanod, még ha rosszul is esik. Ettől még szeret. Nekem is rosszul esne, de meg tudnám érteni, hagyni kell neki életteret, ennyi. Ne bonyolítsd túl, fölösleges stressz.
2. válaszolónak akkoris igaza van...
én párom,engem szeret,ne vigasztalgasson csajt...csaj arra keressen barátnőt,ne az én pasimat...
párom ilyet sose tenne,sőt,csaj csak olyan van fenn neki,akit én is ismerek,és nem ellenszenves...aki elleneszenves volt,azt törölte...miattam,mert ezzel is a kedvemben jár,és fontos vagyok neki...
ezért nem tenné meg hogy lekoptat egy másik csaj miatt...tanulás,melo ilyenek miatt ok,mondja hogy nem ér rá...más csaj miatt meg ne probálja...
jogosan vagy megsértődve kedves kérdező
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!