Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán bunkó voltam?
Hat hónapja vagyok együtt a barátnőmmel,aki a szomszéd faluban él. (~16km) Mikor találkozunk mindig én megyek hozzá, mert nincs autója és nem szeret buszozni. Ha nálam tölti a hétvégét akkoris én megyek érte, és aztán haza is viszem. Múlthéten felajánlottam neki, hogy odaadom az autóm, mert lassan elővehetem a motort, és egyébként is már untam folyton furikázni. Tegnap felhívott, és a következő párbeszéd zajlott :
-Tankolni kellene, már világít a benzinlámpa.
-Nagylány vagy, meg tudod oldani, sima 95öst tankolj.
-Jó,de mennyit?
-Hát amennyire szükséged van, vagy amennyire telik.
-Dehát nekem nincs pénzem!
-Akkor csak hozd vissza az autót, és nem kell rá költended!
Azt még tudni kell, hogy eddig minden közös programot én álltam, pedig ő is dolgozik.
Tegnap vissza is hozta az autót, átadta a kulcsot, és egy rövid "szia" után elment.
Látszik rajta, hogy megsértődött, és azóta nem is beszéltünk. Mondanom kellene neki valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!