Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert csinalja ezt? En rontott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csinalja ezt? En rontottam volna el valamit? En mindig oszinte voltam hozza talan tulsagosan is. :- (

Figyelt kérdés

A baratom parnapja szunetet kert,de kiderult h masik baratnoje van...mikor rakerdeztem tagadott mindent,meg en voltam a hulye h h kerdezhetek ilyet...

kerdeztem h ha van valami akk miert szunetel me nem szakit s azt mondta h csak szunet ne mar szakitanank...de beszeltem a mostani" baratnojevel" al neven es az az meg buszkelkedett is vele hmegcsalt velem a baratom...

mar nem is beszel velem..tan azert mert "szunet"van koztunk?

de en nagyon szeretem es nem akarom elvesziteni...:-(

am pont felev elott 3nappal kert "szunetet"...

s ha tudja h tudom akk miert hazudik? a mostani bartnoje azt mondta h hulye lenne ha bevallana...

s a kapcsolat alatt meg 1x megcsalt...de kozbe a szemembe nezett es ugy hazudott s nem vettem eszre...habar ereztem,de annyira biztam benne h nem figyeltem ra...

miert csinalja ezt?

2009. jún. 21. 01:16
 1/6 A kérdező kommentje:
Hupszi...rossz kategoriaba irtam...annyira kiakadtam h azt sem tudom h hol all az eszem:-s
2009. jún. 21. 01:23
 2/6 anonim ***** válasza:
46%
a helyedbe eloszor megtanulnenk helyesen irni!:S
2009. jún. 21. 06:28
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
áá ne farsulj be ez 1 szemét kis nyomoronc akit az alváza irányit jobbat érdemelsz ha te igy tudsz szeretni ő meg ugy......:(:))
2009. jún. 21. 10:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Bunkó paraszt, hagyd ott a fenébe! Akkor is ha szereted..szerinted TE ezt érdemled? Kihasznál, átver, a szemedbe hazudik? Úgy bánik veled,mint egy tárggyal. Egy nő nem ezt érdemli. Legyél büszke, állj a sarkadra, és vágd ki a fenébe! Aztán lehet egy idő múlva rájön,hogy mekkora barom volt..és te akkor alázd le, tegyél rá magasról,hadd teperjen utánad. Ha meg nem fog,akkor találsz jobbat is,ne aggódj. Olyat,aki megbecsül!!
2009. jún. 21. 15:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Kedves 06:28 /:) eloszoris ha ilyen allapotban lennel mint en akk nem tudom te odafigyelnele a helyesirasra de hagyjuk...
2009. jún. 21. 22:46
 6/6 A kérdező kommentje:
am akk tanulj meg helyettem is...ha annyira tanulni akarsz...
2009. jún. 21. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!